edgecrusher Публикувано Декември 25, 2005 Публикувано Декември 25, 2005 Някой знае ли къде , в кой магазин се продават Vintage Guitars в София? По-специално си търся един от по-старите модели на Razer Metal Axxe с Floyd Rose. Понеже новата серия на този модел е леко променена , а от стара вече не се намират никъде.Предполажих че в Б-я е възможно да са останали все още някоя друга бройка... :think: Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 тук в Бургас има от доста време един Винтидж, но той е тип 'стрела' и няма флойд....... Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 Eто Така изглежда. :inlove: Цитирай
npace Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 ако не беше тая глава щеше да е :inlove: Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Eто Така изглежда. :inlove: ми отдавна имаше такава, не помня дали беше с флойд но този модел беше. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 Eто Така изглежда. :inlove: ми отдавна имаше такава, не помня дали беше с флойд но този модел беше. Знам че беше отдавна. Аз имам същия модел , само че с фиксиран бридж - черна. И понеже ми е любимата китара искам да си намеря и този модел. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 xxxx внасят такива китари в БГ. Виждал съм такава китара при тях, но май нямаше флойд. Цитирай
noflip Отговорено Декември 11, 2010 Отговорено Декември 11, 2010 събуждам тази тема, защото искам да попитам къде се продават в момента китарите от тази фирма. не искам да си купувам на старо, затова търся магазин. Магазинът, чието име не се споменава, вече не ги продава, така че търся алтернатива. благодаря предварително. Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 11, 2010 Отговорено Декември 11, 2010 Доколкото знам ги няма в България. Начина ти е през Edgecrusher от Лондон. Миналата година ги продаваше (нови), сега не знам. Говори с него. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 (Редактирано) така че търся алтернатива. благодаря предварително.Корт ЛП копие,махагонови, грифа и тялото са една идея по-тънки от Гибсън,за тия пари (470) са чудни.http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_30..._TS250_CRS.html Редактирано Декември 12, 2010 от Hillbilly Цитирай
Recommended Posts