EAmechaniX Публикувано Ноември 29, 2009 Публикувано Ноември 29, 2009 (Редактирано) Здравейте, драги начинаещи и не толкова начинаещи китаристи! Този път главния инициатор и отговорник за този подарък е synchu , който ми изпрати тази китара, за да я подаря на вас, малките, тези които нямат класическа китара и имат желание да свирят на такава. Китарата е много хубава и е адски запазена, и смятам, че ще служи още много дълго така, както е служила на колегата synchu. Аз само върша услугата, защото той е възпрепятстван и няма необходимото време да се занимава с това, сега. Не след дълго китарата вече има нови струни които той изпрати с китарата и сега е готова да поеме пътя към новия собственик. Някои от вас предполагам помнят предишната томбола. По същият начин ще се разиграе и сега. Записвате се в темата и в четвъртък вечерта с помощта на скрипт ще разджуркам имената на участниците. В петък китарата вече ще е в ръцете на Еконт, които ще закарат инструмента до дома на новият собственик.В събота избраният кандидат ще свири на нея. Транспорта ще поема аз. Нека да участват само тези, които нямат класическа китара, искат да свирят на такава китара и са до 16 години. След малко ще сложа снимки. Размера на китарата е цяла ако не се лъжа - голяма е. Ако греша то нека някой ме поправи на Л.С. Просто не съм запознат с размерите на тия инструменти. Нека пишат само тези, които искат да участват и са до 16 години! Запишете годините в профила си! Този път няма да включа тези, които не са го направили. Профилът ви се намира в ''контролен панел'' Хора, които са се регистрирали специално за да участват в томболата, няма да участват! Също така не ми пишете лични съобщения - пишете тук ако искате да участвате! Редактирано Декември 3, 2009 от IgniteAll Цитирай
mehandjiiskiy Отговорено Ноември 29, 2009 Отговорено Ноември 29, 2009 Бях се записал в предишната тема. На 14 съм нямам класическа китара, а дано тоя път да ми излезе късмета Цитирай
rinti Отговорено Ноември 29, 2009 Отговорено Ноември 29, 2009 За да няма извинения - 1 - http://h.imagehost.org/view/0642/Untitled_16 2 - http://h.imagehost.org/view/0102/Untitled1 3 - http://h.imagehost.org/view/0711/imnnjn Цитирай
iron man Отговорено Ноември 29, 2009 Отговорено Ноември 29, 2009 (Редактирано) ЗапиШете ме плсс,на 14 съм! Редактирано Ноември 30, 2009 от IgniteAll 6 не е буква от българската азбука! Хайде, момче, пиши правилно, за да имаш повече късмет с тази китара! Цитирай
hristo9 Отговорено Ноември 29, 2009 Отговорено Ноември 29, 2009 записвам се на 13 съм класическа китара нямам Цитирай
Lekov Отговорено Ноември 29, 2009 Отговорено Ноември 29, 2009 (Редактирано) Класическа нямам, и съм на 16 Записвам се. Редактирано Ноември 29, 2009 от Lekov Цитирай
Unchained Отговорено Ноември 29, 2009 Отговорено Ноември 29, 2009 Пак се записвам! Успех на всички. Цитирай
synchu Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Ще ви помоля да бъдете коректни и да прочетете правилата и се надявам и съдбата и случайността да си знаят работата. Много бих искал китарата да отиде при някой, за който свиренето е страст и има желание, но няма възможност или родителите му нямат такава, защото преди години и на мен ми беше много трудно. Затова е ограничението в годините. След посочената възраст смятам, че хората имат възможност да поработят и да си позволят инструмент със сходни параметри. Надявам се желанието за включване да не е просто заради далаверата и да имаме просто още една китара, която няма да се употребява по предназначение. Това е единственото ми влючване в темата и съответно молба. Късмет. Цитирай
Eralian Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 ОК,на 15 съм,нямам класическа китара,а обичам звука й и тази изглежда страшно.Запишете ме. Цитирай
Willoy Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Накрая успях да вляза,благодаря на всички.Мисля,че вече мога да бъда записана(Ilina) Цитирай
RAMBO_RUSEV Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 (Редактирано) Здравейте! На 16 години съм и свиря от 2 години на една стара кремона със огънат гриф и от край време се надявам да се сдобия със вярна китара, за да почна да се уча по-сериозно. Надявам се да ми излезе късмета. Редактирано Ноември 30, 2009 от RAMBO_RUSEV Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 В поредната тема, касаеща класическа китара, искам да помоля този, който ще спечели, да не се опитва да слага метални струни на китарата, понеже това е пагубно за инструмента. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 1, 2009 Автор Отговорено Декември 1, 2009 Да, грифът е без тръсрод (металният регулируем шиш) и това може сериозно да го повреди. Металните струни имат повече натяг ( опъват с по-голяма сила) и никак не е препоръчително да се слагат такива. Така или иначе, на мен ми се иска китарата да отиде в някой, който смята да се занимава и с класическа музика, и да използва китарата за упражнения и ходене на уроци. Цитирай
vankis Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 (Редактирано) Аз съм на 13. Записвам се!!!Китарата е хубава. Редактирано Декември 1, 2009 от vankis Цитирай
Yoshimico Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Привет! на 13години съм без китара естествено и бих желал да се запиша Цитирай
Recommended Posts