vagabontin Публикувано Ноември 30, 2009 Публикувано Ноември 30, 2009 Здравейте!!Наскоро имах ужасния късмет да купя тази красавица и то почти без пари!!!Историята и назад е доста интересна поне за мен и ще ви запозная накратко!!!Тя е произведена от самия Матсумото(няма да изпадам в подробности кой е той )през средата на 60 те и итересното е че от въпросния модел са произведени 100 китари!!!! и едната е вече моя !!!Имам Gibson Custom Les Paul от края на 80 те,но в сравнение с нея е просто летва!!!Страшно удобен инструмент, грифа е леко променен от този на Гибсон но е много по удобен от неговия!!!Адаптерите (Ах адаптерите!!)Страшен звук -много чист и брилянтен саунд!!!Беше ми много интересно какви са и отворих да видя-а вътре пише SAMSUNG CUSTOM MADE!!!Никога не бях виждал!!!Та тя е купена от Япония края на 60 те и е вкарана в Германиа!!!От там един Английски китарис я купува и я ползва за втора китара до края на 70 те!!!От там я подарява племенияката си която е решила да свири на китара,обаче не успява!!!!И така китарата стои в куфара си в килера на въпросната жена която аз за щастие познавам и ми я продава на символичната цена от 138 паунда!!!И така вече една година аз съм ацки щаслив че свиря на това нещо...Е коментирайте !!!Това е от мен!!!
Yo The Real Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Ако пред това Гибсъна е летва, значи пробвай да пуснеш тото. Личи, че си късметлия. Изглежда страхотно, само магарето/струнника или каквото и да се нарича в този случай е малко поразцепен на 4-6 струна. P.S. Семпли ?
vagabontin Отговорено Ноември 30, 2009 Автор Отговорено Ноември 30, 2009 (Редактирано) Мерси за коментара!!Не е прецакан просто е протрит ,това са снимки след като излезе от шкафа и е много мръсна!!!!! Семпли да ,но нямам в момента, а всъшност един на Is This Love ,но не е с много гот качество ,но ще го пусна след малко!!! Редактирано Ноември 30, 2009 от vagabontin
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 (Редактирано) Я!!! Ария ЛП!!! Изглежда добре!!! Не е зле да я чуем все пак!!! Поздрави!!! Евтим!!! ПС!!! Is This Love е песен, която има твърде мъгляв саунд, за да оценим качествата на китарата!!! По-добре е нещо по-чисто, леко изкривено и много динамично, върху по-постен акомпанимент!!! Така по-добре ще можем да оценим достойнставата на китарата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПС2!!! Добре ще е да запишеш и звук от твоята "летва" Gibson, за да можем да сравним!!!! Редактирано Ноември 30, 2009 от Evtim Djerekarov
dandilov Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 И аз съм "аЦки" любопитен как звучи реликвата! Давай семпли по-скоро! Как ги намирате такива за без пари, бре?!?
shtur4o Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Китарата изглежда много добре.Не видях от снимките конструкцията - set neck ли е? Аз също съм много любопитен как звучи, защото Гибсън Къстъм е доста висока ... летва. Честито за придобивката!
vagabontin Отговорено Ноември 30, 2009 Автор Отговорено Ноември 30, 2009 Ок утре ще направя!! Сега нямам готовност!!!Мерси за коментарите!!!!
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 (Редактирано) Добре!!! Ще се радваме да чуем!!! Ако можеш да запишеш едно и също нещо и с тази китара, и с Гибсъна, ще е още по-добре!!!!!! Редактирано Ноември 30, 2009 от Evtim Djerekarov
EAmechaniX Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Кой е па тоа Матсумото?Ацки съм любопитен да разбера. Можеш ли да направиш снимки на главата отпред и отзад?
zeratuL_x Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Ето два линка по въпроса кой е Матсумото: Клик 1 Клик 2
vagabontin Отговорено Ноември 30, 2009 Автор Отговорено Ноември 30, 2009 (Редактирано) Точно този е колега!!!!Има един Мацамото който е правил в началота на кариерата си тотални копия на Американски китари!!! даже инструмента е написан там 5522 (L*P Black Beauty) 1968 Solidbodies И сега не ми се снима но номера който искаш да видиш е този както и Made by Matsamoto Japan Редактирано Ноември 30, 2009 от vagabontin
Valserp Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 За 40-50 годишен инструмент е ацки запазена!! Късметлия си!!! Не знам колко добро качество е, но за 138 паунда - определено смятам, че е на страшна далавера!!!!
vagabontin Отговорено Ноември 30, 2009 Автор Отговорено Ноември 30, 2009 (Редактирано) За 40-50 годишен инструмент е ацки запазена!! Късметлия си!!! Не знам колко добро качество е, но за 138 паунда - определено смятам, че е на страшна далавера!!!! То тук номера не опира до някаква далавера,жената ми я подаряваше а аз поросто имах толкова в джоба и и ги дадох.А относно външния вид има доста следи от годините през които е ползвана но на пръв поглед е супер запазена,вси4ки бели кантове по нея са пожълтели и е станала много Vintage което мен много ме кефи Пздрави!!Мерси за коментарите!!! Редактирано Ноември 30, 2009 от vagabontin
Свилен Бас Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Дьаволсзки ацки тисе ке фйа на кассмета пич!!! пужелавамси саштото да ми се слутчи и на мене!!! оспех и върфи напреде!!!
Recommended Posts