Jump to content
Българският форум за музиканти

vagabontin

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vagabontin

  1. Не не е тя ,тази също е доста стара!!Имат разлика в главата и грифа,който не е точкуван до края!Ето и видео YouTube Поздрави!!!
  2. Тялото е махагон!!Гнездата на адаптерите не са боядисвани или лакирани и ясно се виждат двата пласта.Мисля че горния е различен.!Когато ги демонтирах за да ги видя, ме лъхна застояла миризма на старо дърво!!! Довечера ще снимам китарата детаилно и ще пусна снимки!!! Записа е правен с глава на Грег и 2 /12 кабинет ,както и СМ 57 и СМ 87 .Беше ми попаднала миналата година!!! Поздрави и благодаря за комплимента!!!
  3. Човек!!Немога да намеря смислена информациа за самия инструмент!!!Китарата на външен вит е същата затова пуснах това видео за да дам някаква представа!!Не твърдя нищо!Аз самия имам инфо дотолкова колкото ми бе дадено от първа ръка!!!Писах и в форумите на ариа.Там хората ми обясниха неща които съм споменал в настоящата тема!!! Това което мисля да направя е да снимам видео в Real Time и един два семпъла !!!Тия дни!!!Когато съм свободен!! Поздрави!!!!
  4. Здравеите отново!!!Искам да кажа нещо относно автентичноста на този и на другите семпли които смятам да кача е ,че всеки който има някъкви съмнения е добре дошъл в къщи на по бира да посвирим!!!! А пък за китарата така и не разбрах нищо смислено като изключим това че немога да пиша и неграмотноста ми!!!За което благодаря на всички колеги!! Ето тук Германеца свири на същата,това е което успях да изровя от Аria Fan Club
  5. Ти не ме познаваш за да ми казваш какъв съм!!!!Твоето мнение си е лично твое!!А къде отиваш ти !!!!Дай да видим!!!
  6. Благодаря!!Да това е серийната китара която е правена от 68 до 75 година!!А тази която имам е лимитирана и се различава горе в главата надписа и ключовете са различни както и всичко по нея е направено от седеф!!!
  7. Съжалявам че е прозвучало така че гибсъна е летва(не не е тва смисала)Китарата е доста отлежала и има страхотен резонанс!!Но мнения от този рот като на колегата EAmechaniX мисля че не са свързани с темата!!Това е възмотително!!!!!Благодаря!!!
  8. 5522 (L*P Black Beauty) 1968 Solidbodies Това е модела !!!!Не е Арай и на снимката пише Ариа-Бъди сигурен че не съм си играл да го пиша аз
  9. Грешиш много!!!Ето тук са моделите на Ариа тук не става въпрос за Арай,прочети пакЦЪК А и забележително копие на ЛП е EDWARDS само да те поправя ЦЪК
  10. Ивинявай просто се занимавам с друго в момента и пиша от време на време и правя грешки Matsumoku-това е вярно
  11. То тук номера не опира до някаква далавера,жената ми я подаряваше а аз поросто имах толкова в джоба и и ги дадох.А относно външния вид има доста следи от годините през които е ползвана но на пръв поглед е супер запазена,вси4ки бели кантове по нея са пожълтели и е станала много Vintage което мен много ме кефи Пздрави!!Мерси за коментарите!!!
  12. Точно този е колега!!!!Има един Мацамото който е правил в началота на кариерата си тотални копия на Американски китари!!! даже инструмента е написан там 5522 (L*P Black Beauty) 1968 Solidbodies И сега не ми се снима но номера който искаш да видиш е този както и Made by Matsamoto Japan
  13. Ок утре ще направя!! Сега нямам готовност!!!Мерси за коментарите!!!!
  14. Мерси за коментара!!Не е прецакан просто е протрит ,това са снимки след като излезе от шкафа и е много мръсна!!!!! Семпли да ,но нямам в момента, а всъшност един на Is This Love ,но не е с много гот качество ,но ще го пусна след малко!!!
  15. Здравейте!!Наскоро имах ужасния късмет да купя тази красавица и то почти без пари!!!Историята и назад е доста интересна поне за мен и ще ви запозная накратко!!!Тя е произведена от самия Матсумото(няма да изпадам в подробности кой е той )през средата на 60 те и итересното е че от въпросния модел са произведени 100 китари!!!! и едната е вече моя !!!Имам Gibson Custom Les Paul от края на 80 те,но в сравнение с нея е просто летва!!!Страшно удобен инструмент, грифа е леко променен от този на Гибсон но е много по удобен от неговия!!!Адаптерите (Ах адаптерите!!)Страшен звук -много чист и брилянтен саунд!!!Беше ми много интересно какви са и отворих да видя-а вътре пише SAMSUNG CUSTOM MADE!!!Никога не бях виждал!!!Та тя е купена от Япония края на 60 те и е вкарана в Германиа!!!От там един Английски китарис я купува и я ползва за втора китара до края на 70 те!!!От там я подарява племенияката си която е решила да свири на китара,обаче не успява!!!!И така китарата стои в куфара си в килера на въпросната жена която аз за щастие познавам и ми я продава на символичната цена от 138 паунда!!!И така вече една година аз съм ацки щаслив че свиря на това нещо...Е коментирайте !!!Това е от мен!!!
  16. Незнам лак,мен не ме интересува много ,обичам грубата изработка на старите винтъч инструменти които никога неса били чак толкова красиво направени но за сметка на това звука и дървото са ужас-И тук упираме до това кои какво предпочита, отново!!!!Ето две китари които не са чак толкова красиви но ви уверявам че звукът е по добър от всеки нов страт и теле произведени от фендер тиа години!!!Китарите са направени от Белевски !!! и това също, и също така носят душата на създателя си което пък е най важно за мен самия!!!
  17. Сигурно сънувам!!Това отново ме кара да си спомням каде за съжаление живея!!Пичове няма такава база за сравнение,има кой на какво обича да свири и какво желае да получи в крайна сметка!!Радвам се че има лютиери в Българиа които угаждат на понякога налудничевите желания на нас китаристите,н о да не забравяме че къстъм инструмент човек иска когато вече е наясно със себеси какво точно иска да има!!Подобен инструмент неможе да бъде сравняван поради простата причина че той сам по себеси е уникален и не е гаранция че ще бъде харесан от друг!!!Но пак казвам винаги зависи какво точно искаш да имаш!!А относно кой е най добрия-одговарям ТОВА НЕ Е СПОРТ ТОВА Е ИСКУСТВО!!!За мен всеки един от гореизброените си има чар и начин на работа.Дали Диката ,Пламен ,Ванкиса ,Белевски и много други!!-Всички те работят добре и си разбират от нещата!!И хора не ходете с 300лв.да искате нещо страхотно!!Все пак всичко хубаво си има цена!!Поздрави на всички и не бъдете толкова критични ,нещата стават когато всеки от нас знае какво търси за себеси!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.