hristo9 Отговорено Декември 6, 2009 Автор Отговорено Декември 6, 2009 идейте ви са много готини когато чуя това с баса не спирам да се смея представям си некъф негър кък пуши пури и си клати главата ама много бих се радвал ако некой направи върху мелодията ми нещо по блусарско по нежно надявам се разбрахте ме не че имам нещо против ваще варианти(напротив много са яки) Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Вярно, че с този модален интерчейндж си плаче направо за блуз (блуз идва от блуза - питайте БлуЗон!) blues on ---> blue zone Цитирай
Heartman Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Голям трашец,голям басец аве смея се от полоеин час като напушен. Още един такъв джем и ще направя плочки на корема Цитирай
zwero Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 ^ Ако искаш ми вярвай смял съм се със сълзи на бисерите и първите коментари на Кольо и Ивелин, а от солото на Tozi ме е болял корема Цитирай
balombi Отговорено Декември 26, 2009 Отговорено Декември 26, 2009 това с баса не е нищо сега навивам един приятел да извири нещо на прочутия джаз инструмент с интимно нежен тон респективно ГРЕБЕН следващото нещо не е точно джем написах го на една програма казва се ТАБ ЕДИТ http://www.4shared.com/file/166151298/1bc5...vemparodiq.html МИДИ Е ЗАщОТО СЕ СТАРАЯ ДА ПОДДЪРЖАВАМ ЦАР ХРИСТО Цитирай
OlolO Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 Ето го по-блусарския ремикс ЦЪК Цитирай
zwero Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 Последното включване е гениално Цитирай
OlolO Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Последното включване е гениално Чак пък гениално... Благодаря все пак. Всъщност имах идеята да запиша бас отгоре, защото и аз се посмях от сърце на предните постове. Като се абстрахираме от всичко останало, басът си звучи доста добре. Просто се беше оказал в грешния джем. Темата също е уникална, но всичко това си е дело на автора. Леко понаместване на тоновете и ето, че звукна. След темата има достатъчно място за всеки, който има желание да се включи. П.П. Ако авторът има желание, може да помисли и за "Трудно Мий 2" Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Ааахахаха - много добро, бе! Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Е, не, това наистина е гениално!!! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 23, 2010 Отговорено Февруари 23, 2010 Грандиозна интерпретация... Темата бележи качествено нови върхове и става все по-славна (като сериозно застрашава да надмине величието на автора си)! Бисер до бисера и виц до вица! За това, разбира се, допринася и интепретаторското присъствие "от ново поколение" - характерен аватар и ник, който наподобява двоичен код или идва от I(nput)/O(utput) (???) Супер свежо! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 TOZI: Остава само един БГ рапър да нарежда отгоре и ще стане супер хит. OlolO: Ето го по-блусарския ремикс Zvero:Ивелине, това е парчето на форума... нека обобщим Hristo Number 9... п.п. не съ стиснявайти, уключвъйти съ и вий Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 (Редактирано) Без да искаш си ми откраднала идеята от части - и аз си мислех да направя рап парче с никовете на съфорумниците (поне на най-видните!) Нищо, ще се задоволя с тези, които си оставила (колкото и малко да са) Lyric-a много добър! Редактирано Февруари 24, 2010 от Ивелин Цитирай
Recommended Posts