Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, запознат ли е някой как мога да се сдобия с чинел от тази серия на Зилджан , защото вносителят за България на тази марка чинели не предлага ( К къстъм ) ?

Отговорено

Добре си се ориентирал. Благодаря на колегата, че ме е посочил като източник на тази благина:greenangel: но уви -

имам за продажба в момента само един Зилджан К (не е къстъм), така че едва ли ще съм ти полезен.

Ако мога да бъда полезен с нещо, пиши ми лично.

Отговорено

Въпросът ми не е : "някой продава ли какъвто и да е чинел ?" Питам има ли от къде да се купи в София или страната, дали някои е чувал за фирма или човек който да внася от Турция, или пък има сайт за пазруване, който предлага shipping за България.............и прочие. Чинела , който искам е Zildjian K-custom Hybrid Ride 21".

Отговорено

Явно това, което търсиш е рядкост, защото го няма по европейските онлайн магазини. Единствено го намерих тук http://cgi.ebay.co.uk/Zildjian-K-CUSTOM-21...=item518cc33da3

Имай предвид, че цената е друга, защото в Англия ДДС-то е друго, а ще има и шипмънт, различен от посочения.

И между другото, колегите искаха да ти помогнат, а не да ти пробутват каквото и да било. Въпроса в темата ти не е конкретен и това е причината за неразбирателството.

И не забравяй да ползваш Гугъл, полезен е за незнаещите:)

• 3 weeks later...
Отговорено

Аз бих искал да защитя Juliano и да подканя отново (особено покрай празниците) да не се нахвърляме така бързо върху хората.

Би било добре да можем да видим/чуем в България каквото и да е от К Custom и общия въпрос на колегата е съвсем на място.

Уви май няма K Custom в България.

Отговорено

Дано да си го чувал на живо този чинел... Аз съм го чувал и ми се стори отвратителен, но всеки си има вкус. А ако се интересуваш от други модели мога да ти предложа 20" K Custom Medium Ride състояние 10/10 като нов. Цена 300 евро... пиши лс ако искаш