Jump to content
Българският форум за музиканти

juliano

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от juliano

  1. Здрасти , аз също имах оплакваниа от съседите , въпреки че съм със шумоизолация на пода , стените и тавана. След като останових , че всъщност не звука , а вибрациите пътуват по панела и те са основния преносител на звук , си направих платформа с въздушно окачване и от тогава нямам оплаквания. :1. Намираш си 30бр. стари топки за тенис на корт и две плоскости ,всяка една голяма колкото ти е нужно да си подредиш комплекта. 2. Пробиваш двете плоскости на 30 места , горе/долу на еднакво разстояние едно от друго с дупки около 4см. диаметър. Пробиват се наведнъж (за целта ги завинти с 5,6 винта , за да не ти се разместят) ,така ще ти паснат после топките в отворите. 3. Поставяш едната плоскост на земята , нареждаш топките по дупките и слагаш отгоре втората плоскост. На финала , постилаш килимче или дебел мокет , за да не ти пропаднат крачета от хардвера ако случайно се паднат над дупка.... Това е цялата философия .Ако имаш интерес, и нещо не е ясно , пиши ми за да кача снимки. Успех снимка: http://juliano291.snimka.bg/business/drum....72.20989061.big
  2. Благодаря на Борето, информацията е полезна. (съжалявам ако съм засегнал някого, въпросът в темата наистина не е конкретен)
  3. Въпросът ми не е : "някой продава ли какъвто и да е чинел ?" Питам има ли от къде да се купи в София или страната, дали някои е чувал за фирма или човек който да внася от Турция, или пък има сайт за пазруване, който предлага shipping за България.............и прочие. Чинела , който искам е Zildjian K-custom Hybrid Ride 21".
  4. Здравейте, запознат ли е някой как мога да се сдобия с чинел от тази серия на Зилджан , защото вносителят за България на тази марка чинели не предлага ( К къстъм ) ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.