Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 73
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

П.П. Металика определено имат доста шанс с последния си албум, особено в раздела издънени барабани...  :D

:wow: :D:D:):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:unsure::):D

Не'ам думи

Истината боли ? :D:P

Няма анти звук - щом го има записано,все някой ще го слуша.Тая тема е като обсъждане на най-яка банда :D

Едит: малоумна правописна грешка >.>

Редактирано от Initiate
Отговорено
А бе аз "Зелен ден" не ги тача много, обаче звука е 6, особено па на Holiday.

В момента специално за теб го слушам.

Има значка и на какво слушаш? Ако си с некви изпърдели говорители, добре.

Кажи чии звук най ти допада. Това може да обясни нещата.

Като звук най ми допадат : Children of Bodom , Nightwish , Judas Priest , Doro , Iron Maiden и много още , в този стил . Пък и както vovcho се беше изразил : "Какво повече искаш от пънк/рок банда? "

Разбрахме се B)

Отговорено
абе според мене най-убития звук дето съм слушал е на Нирвана, изобщо не само на китарата, и гласът :killyou:  :twisted:  на Кърт Кобейн направо ме депресира :)

Еми тогава аз не виждам защо да не си призная, че според мене Зак Уайлд вади най-селяндурския саунд и че ми докарва стомашни проблеми.

ма тва според мене само, не искам да засягам никого, раз'ираш ли ;):D

Ай весела коледа :P

:P:blink::blink:

Зак Уайлд не e южняк!!!Роден е в New Jersey-New York :read:

Колкото до селяндурския саунд,няма да коментирам!!!Това е най голямата простотия,която съм чувал :wall: :wall: :wall:

ZAKK RULZZZ :):):D

Аз тва по скоро го казах, щот' се поиздразних тука на едно мнение, иначе съм съгласен, че всеки е в пълното право да си обожествява когото си ще...

хмм..тоя тип теми наистина не допринасят с нищо освен с повишаване на негативните емоции

Отговорено

Сега се сетих че има един изпълнител, които се зове Финли Куейн или нещо такова и има една доста популярна песен The sun is shining ... , където китарния звук е доста анти за моя слух:)

Отговорено

Китарния звук в първия албум на Deftones според мен е доста недодялан, особено в сравнение с по-новите неща на пичовете. Дрънкалото звучи доста raw, все едно е съвсем леко пипнат в студиото лайв запис. Това обаче не пречи рифовете да са смазващо кефещи :)

Отговорено
АБЕ ХОРА МИСЛЕХ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА ОТ КОМЕНТАР НА ТЕМАТА И САМО ДА ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА НО НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ...

Китарния саунд е въпрос на вкус! Нормално е на един да му харесва Грийн Дей а на друг не! (примерно) Всеки стил предполага характерно звучене.

Абсолютно съм съгласен с тебе.

Отговорено

Korn-Twisted Transistor :happy:

смея да твърдя,че китарата им е смайващо отвратителна в това парче :)

прилича на шум от резачка .........

не съм слушала другите песни от албума ,обаче ако са като тази :wall: :)

Отговорено

Нормално е да звучи така, съдейки по настройката в която свирят :happy:

Повечето кораджии и нео-метали точно такъв звук търсят... Не знам защо :)

Отговорено (Редактирано)
Korn-Twisted Transistor   :headbang:

смея да твърдя,че китарата им е смайващо отвратителна в това парче   :)

прилича на шум от резачка .........

Специално за това парче целта им е точно такава - китарата да ти пили ушите с абразивен и гадно дистортнат звук - като от прокълнат транзистор (;

\m/ Twisted Amplifier \m/

Колкото до останалите песни, най-хубу чуй Hypocrites с тежко омазания смъкнат в Ре Ибанец.. точно както през добрата стара 94-та :guitar:

edit: сакам емотиконче на китарист дето да свири със стойката на Мънки и Хед..

Редактирано от KeRRANGKid
Отговорено
смъкнат в Ре Ибанец.. точно както през добрата стара 94-та :guitar:

Само да вметна че Корн не свирят в Ре а доста по-ниско - в Ла и през 94 и сега:)

Отговорено (Редактирано)
Китарния звук в първия албум на Deftones според мен е доста недодялан, особено в сравнение с по-новите неща на пичовете. Дрънкалото звучи доста raw, все едно е съвсем леко пипнат в студиото лайв запис. Това обаче не пречи рифовете да са смазващо кефещи :headbang:

аз си мисля че това е била целта :)

и да Корн свирят в ла или в ла бемол (1-2 песни)

а за звука на нео метъла няма да коментирам ...само ще кажа че мен ме кефи

Редактирано от wessy