Jump to content
Българският форум за музиканти

Initiate

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Initiate

  1. В ПейПал се приемат само карти издадени на човек, чиито адрес е в САЩ и другите страни от списъка. Доскоро дори Китай не бяха вътре. А БГ 101% ни няма. И затова не можеш да се регнеш! Вариантът е да имаш адрес в ЮК (примерно), да си извадиш кредитка от ЮК банка с този ти ЮК адрес и след това ще се регнеш и в ПейПал. Затова питам КАК да хелл става тоя номер? П.П. Пробвал съм ВИЗА на ПИБ, издадена на мое име с адреса ми в БГ. Тя върви навсякъде, но не става за ПейПал. Както и в ЮСА е-магазините, които пък искат да е издадена от ЮС Банка... П.П.2. Купувал съм от еБей МНОГО неща, както нови, така и 2-ра ръка, включително китарата ми и всичко е ПЕРФЕКТНО! Е това,че ти трябва карта от САЩ и адреса ти да е в САЩ не го знаех честно казано... Жалко наистина. П.П. Аз също пазарувам редовно и по МНОГО от ибей, но аз съм женен за американка и като ми трябва нещо ползвам нейната карта, така че това няма как да го знам. Кофти е, че сериозните продавачи не ползват US Postal Service и като питаш за шипинг искат майка си и баща си и като поръчвам нещо по-едричко и аз ползвам дроп в САЩ... П.П.П. Дано скоро и нас ни вкарат във въпросния списък.
  2. Каква карта сте пробвали? Мисля,че международни дебитни/кредитни карти MasterCard/VISA издадени в България се приемат в PayPal. Ако става дума за обикновена дебитна карта няма да стане 100%.
  3. Мдааа.... Четох малко форуми и днес разбрах една шитня обаче - продавачите от ebay напоследък доста са ги натиснали точно заради това GIFT по международните пратки. Някви law violations,etc. цигании. Другия вариант е ако имате някой познат който е отишъл в САЩ да живее(кой няма поне един комшия който е имигрирал?) да се уговорите с него от ebay да я пратят на него и той да я прати към България и да драсне,че е подарък. Сложничка исторя е интернет пазаруването от Бг за повечето хора,добре че аз не съм един от тях.
  4. Ти добре си го измислил това с ebay,но има малък проблем. Карта да си извадиш международна и да я регистрираш в PayPal не е нищо сложно. Проблема идва когато пазаруваш да намериш продавач, който изпраща за България. От личен опит - ако покупката която правите е над 50$ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се уговорете с продавача да напише GIFT на пакета, иначе като ви привикат в централна митница ще ви оръсят още 26% от стойността на каквото там си копувате. Късмет с шопинга
  5. Ще се сетиш споко :hello: Аз мислех да ходя да си вземам кънки за хокей от Белград, които струваха около 100$ и пак ми излизаше по-евтино. За заинтересуваните - има нощен влак за Белград,а цената в двете посоки е около 50лв. Относно Букурещ - всяка вечер от Централна гара тръгва влак за Москва който минава през Букурещ. За цена на билета незнам, но пак ще е в диапазона 40-60лв. двупосочно според мен. Късмет
  6. Понаучих си грифа,въпреки че съм много куц в свиренето За целта обаче използвах програма,която по скромното ми мнение е великолепна - Fretboard Warrior се казва и е безплатна.Ако може някой от сериозните музиканти тук да я погледне и да си даде мнението.
  7. :wow: Не'ам думи Истината боли ? Няма анти звук - щом го има записано,все някой ще го слуша.Тая тема е като обсъждане на най-яка банда Едит: малоумна правописна грешка >.>
  8. Initiate

    Малко видео

    http://video.google.com/videoplay?docid=14...41597&q=canon+d Е това повечко ме разцепи мен
  9. Initiate

    Фендер

    Скоро питах в xxxx за сайт и ми казаха - ами нали има www.fender.com ... Аз това го приемам като : Ти кажи,че ще купиш еди коя си китара,ние ще я внесем.
  10. Initiate

    Born To Shred!

    Пробвай с Real Player или Macromedia Flash Player.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.