Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 73
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)
Аз лично супер се депресирам като слушам Cannibal Corpse или Obituary например.

Така ли? Аз пък като чуя някоя тяхна песен се побърквам. :):greenball:

Ами аз не съм фен на въпросните групи или тоя стил.Просто от любопитство съм се пробвал да гледам някой концерт на въпросната група и след 30 мин. вече направо се чудех за какво става въпрос изобщо?!?!?!:)

Малко извън темата отлетяхме май

Редактирано от pampi
Отговорено

Burzum има някои жестоки композиции, особено от едноименния албум и EP-то "Aske". Това, че някои хора не я разбират или харесват тази музика не означава, че е олигофренска :greenball:

Пък и ако искате да чуете покъртително зъл блек метъл саунд - пробвайте с нещо от "Nattens Madrigal" на Ulver :)

Отговорено

Е па той Зак Уайлд си е южняк човека, че и ранчо си има :greenball: То и Джери Кантрел от Alice in Chains си е същия, ама това не ми пречи да му се кефя :)

Отговорено
Е па той Зак Уайлд си е южняк човека, че и ранчо си има :) То и Джери Кантрел от Alice in Chains си е същия, ама това не ми пречи да му се кефя ;)

Е, за Джери аз казвам само :greenball:

принципно понятието 'селяндур' както и производните му прилагателни не зависят от географската ширина...в моя речник :)

Отговорено (Редактирано)

Анти-китарен звук? Хъхъ за звука на Линде от х.и.м. к'во ще кажете? Винаги ми е приличал на разгонена пърдяща котка с тухла в задника. Солата на живо просто нямат равни. Пръдня, пръдня, ама чак пък толкоз..

Редактирано от Icarus
Отговорено
Анти-китарен звук? Хъхъ за звука на Линде от х.и.м. к'во ще кажете? Винаги ми е приличал на разгонена пърдяща котка с тухла в задника. Солата на живо просто нямат равни. Пръдня, пръдня, ама чак пък толкоз..

:greenball:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Отговорено (Редактирано)

Верно си е...То с такъв изнасилен вокал как да не пърдиш на умряло...

На Avril Lavigne пък и толкова олайнявен звука, че повече не може...а лайв направо мирише на крака... :stop:

...в момента бая изнасилен е и моя звук от FXBOX-a.. ма кат няма кинти...

Редактирано от st0rmblastt
Отговорено

Бе Аврил какво разбира от звук ???

пс.Не искам да обидя някого....

По темата : Най-антикитарен звук според мен имат Green Day .

Отговорено

За старите албуми или за новия говориш. В новия какво повече искаш от пънк/рок банда?

Отговорено

Мога само да изразя пълното си несъгласие с твоето мнение :greenangel:

Отговорено

я и аз да си кажа :D в последния азлбум на Metallica барабаните мн не ми харесват как звучат :wall: ма то туй аз си го мисля иначе и Scorpions в последните албуми са далече от истината или поне от това с което аз съм ги запомнил. лично мнение :D

Отговорено

Слушах някакъв ремастер на Twisted Sisters не че съм спец, ама преди си ме кефише повече. И около абитуриентската ми имаше неква песен на един Едуин Колинс с една мазна темичка - те т'ва ми е най-омразния саунд