kazimbutt Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 То и мене не ме кефи звученето на Зак Уайлд. Цитирай
pampi Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 (Редактирано) Аз лично супер се депресирам като слушам Cannibal Corpse или Obituary например. Така ли? Аз пък като чуя някоя тяхна песен се побърквам. Ами аз не съм фен на въпросните групи или тоя стил.Просто от любопитство съм се пробвал да гледам някой концерт на въпросната група и след 30 мин. вече направо се чудех за какво става въпрос изобщо?!?!?! Малко извън темата отлетяхме май Редактирано Декември 27, 2005 от pampi Цитирай
bulby Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Burzum има някои жестоки композиции, особено от едноименния албум и EP-то "Aske". Това, че някои хора не я разбират или харесват тази музика не означава, че е олигофренска Пък и ако искате да чуете покъртително зъл блек метъл саунд - пробвайте с нещо от "Nattens Madrigal" на Ulver Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Еми тогава аз не виждам защо да не си призная, че соред мене Зак Уайлд вади най-селядурсикия саунд и че ми докарва стомашни проблеми. Цитирай
bulby Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Е па той Зак Уайлд си е южняк човека, че и ранчо си има То и Джери Кантрел от Alice in Chains си е същия, ама това не ми пречи да му се кефя Цитирай
Stone Free Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Е па той Зак Уайлд си е южняк човека, че и ранчо си има То и Джери Кантрел от Alice in Chains си е същия, ама това не ми пречи да му се кефя Е, за Джери аз казвам само принципно понятието 'селяндур' както и производните му прилагателни не зависят от географската ширина...в моя речник Цитирай
Icarus Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 (Редактирано) Анти-китарен звук? Хъхъ за звука на Линде от х.и.м. к'во ще кажете? Винаги ми е приличал на разгонена пърдяща котка с тухла в задника. Солата на живо просто нямат равни. Пръдня, пръдня, ама чак пък толкоз.. Редактирано Декември 27, 2005 от Icarus Цитирай
pampi Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Анти-китарен звук? Хъхъ за звука на Линде от х.и.м. к'во ще кажете? Винаги ми е приличал на разгонена пърдяща котка с тухла в задника. Солата на живо просто нямат равни. Пръдня, пръдня, ама чак пък толкоз.. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Цитирай
st0rmblastt Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 (Редактирано) Анти-китарен звук? Хъхъ за звука на Линде от х.и.м. к'во ще кажете? Винаги ми е приличал на разгонена пърдяща котка с тухла в задника. Солата на живо просто нямат равни. Пръдня, пръдня, ама чак пък толкоз.. Верно си е...То с такъв изнасилен вокал как да не пърдиш на умряло... На Avril Lavigne пък и толкова олайнявен звука, че повече не може...а лайв направо мирише на крака... :stop: ...в момента бая изнасилен е и моя звук от FXBOX-a.. ма кат няма кинти... Редактирано Декември 28, 2005 от st0rmblastt Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 Бе Аврил какво разбира от звук ??? пс.Не искам да обидя някого.... По темата : Най-антикитарен звук според мен имат Green Day . Цитирай
vovcho Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 По темата : Най-антикитарен звук според мен имат Green Day . За старите албуми или за новия говориш. В новия какво повече искаш от пънк/рок банда? Цитирай
pampi Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 По темата : Най-антикитарен звук според мен имат Green Day . Мога само да изразя пълното си несъгласие с твоето мнение Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 28, 2005 Автор Отговорено Декември 28, 2005 Мога само да изразя пълното си несъгласие с твоето мнение Абсолютно! Green Day са супер яки!!! Цитирай
Child^in^Time Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 я и аз да си кажа в последния азлбум на Metallica барабаните мн не ми харесват как звучат :wall: ма то туй аз си го мисля иначе и Scorpions в последните албуми са далече от истината или поне от това с което аз съм ги запомнил. лично мнение Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 Слушах някакъв ремастер на Twisted Sisters не че съм спец, ама преди си ме кефише повече. И около абитуриентската ми имаше неква песен на един Едуин Колинс с една мазна темичка - те т'ва ми е най-омразния саунд Цитирай
Recommended Posts