Tozi Отговорено Ноември 21, 2009 Автор Отговорено Ноември 21, 2009 ooohhhhh yeaaaahhhhh...... с допълнение Следващия моля! Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 21, 2009 Отговорено Ноември 21, 2009 И яз мислех да се включа,ма тия странните временца на пианото много се бият с моите странни временца/акценти и не става добре-не е на живо. Цитирай
Tozi Отговорено Ноември 21, 2009 Автор Отговорено Ноември 21, 2009 И яз мислех да се включа,ма тия странните временца на пианото много се бият с моите странни временца/акценти и не става добре-не е на живо. Няма нищо де. Това да не е конкурс. Каквото - такова. Цитирай
Бицев Отговорено Ноември 21, 2009 Отговорено Ноември 21, 2009 Страхотно! @Angelina - евала и за пеенето, и особено - за инвенцията с текста @Tozi - на очакваното ниво, супер стилно. Само реверба (или дилей ли е?) ми идва една идея в повече (знам, че си е компонент от тона, но се бърка в пространствената характеристика на микса - 'не е в същата стая'). Бял кахър, де - джемът почва да става точно както ми се щеше .. Само нещо файлът не ми се сваля, запецва - дали не е заради кирилицата в името? 4Shared иначе работи безпроблемно, за всеки случай- защо не отвориш да преименуваш файла само с латиница? (Всъщност, показват ми се две имена: на страницата за слушане е 1234Блуз.MP3, а като започне даунлоуда, показва, че точи 1234.MP3 - и там запецва ) Цитирай
Tozi Отговорено Ноември 21, 2009 Автор Отговорено Ноември 21, 2009 ....Само реверба (или дилей ли е?) ми идва една идея в повече (знам, че си е компонент от тона, но се бърка в пространствената характеристика на микса - 'не е в същата стая'). Бял кахър, де - джемът почва да става точно както ми се щеше .. Само нещо файлът не ми се сваля, запецва - дали не е заради кирилицата в името? 4Shared иначе работи безпроблемно, за всеки случай- защо не отвориш да преименуваш файла само с латиница? (Всъщност, показват ми се две имена: на страницата за слушане е 1234Блуз.MP3, а като започне даунлоуда, показва, че точи 1234.MP3 - и там запецва ) Реверба го сложих нарочно в повечко ( то аз и без това съм в една друга далечна стая хих) за разнообразие(пък и беше рано сутринта....не се бях събудил напълно хехе). Ето нов линк към файла: Линк 1234 Очакваме включване! Поздрави! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 22, 2009 Отговорено Ноември 22, 2009 (Редактирано) Бицев, благодаря! Беше ми важно да чуя твоето мнение. А текстът... произтече от изкривената ми представа за броенето като за "вокал". Tozi, втората редакция на твоя трак, с редуциран ефект, е по-сполучлива. Естествено, не си се отклонил от характерното си джазменско свирене и интерпретаторска находчивост! Може би тук е моментът да помоля тези, които предстои да се включват, за повече хомогенност при подбор на ефекти и нива - ако може да удържим схемата в нещо като "композиционно цяло". Даже който прави финала, нека се намали на последните фрази, та останалите участници да могат и те да пуснат последни акорди или по няколко тона, и да го завършим "като бенд". Аз ще следя развитието и където има възможност (или предизвикателства), вероятно ще поизпея още някоя "къдра", хармонийки или дискретно "повторение на повтаряемото" направено хорусче... П.П. Тонът и идейките на yotzzo ме изкефиха много..., ама не се навързах след него, щото съм зависима от "преброителя". Hillbilly, аре не се скатавай, молим те! Редактирано Ноември 22, 2009 от Angelina Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 22, 2009 Отговорено Ноември 22, 2009 тук съм се напънал с тайванската кухарка и тайванското пиезо, че няма инструмент читав у дома в момента. довечера може да се пробвам още веднъж Цитирай
Tozi Отговорено Ноември 22, 2009 Автор Отговорено Ноември 22, 2009 туксъм се напънал с тайванската кухарка и тайванското пиезо, че няма инструмент читав у дома в момента. довечера може да се пробвам още веднъж Яко блуззз! RockoBG гот! Идеята беше всеки да свирне по 1-2 хоруса и така да се получи едно цяло джем парче. Запиши пак на другия трак. Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 22, 2009 Отговорено Ноември 22, 2009 не съм видял, но тая идея я пробутвах преди години - не се получи... нищо като си взема теленцето от репетето ще скиваме к'во става.. Цитирай
zahariev Отговорено Ноември 22, 2009 Отговорено Ноември 22, 2009 Направо ме разкъртихте с този джем.Аз свиря народна музика,но се амбицирам да понауча някоя блусарска схемичка.Супер е това!!!Поздрави и успех на всички участници!!! Цитирай
ciriljhonson Отговорено Ноември 22, 2009 Отговорено Ноември 22, 2009 1234 next Направих си експеримент, записах глас(фалцет) прекаран през китарен ефект(pitch shifter) и си мисля, че се получи интересно. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Еха много зарибяващо и всичко което чух ми хареса Само дето нямам време напоследък... ама и без туй ще ви разваля хубавия джем Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 (Редактирано) 5 next само да не пре...м качеството на началния трак Редактирано Ноември 25, 2009 от RockoBG Цитирай
Tozi Отговорено Ноември 25, 2009 Автор Отговорено Ноември 25, 2009 Yes!Сега остава Angelina да изпее последния хорус за да имаме завършена композиция. Роко - това ли ти е теленцето? Цитирай
Recommended Posts