Angus Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Имам и аз еднo малко офтопик въпросче : може ли да се изкара звук ала AC/DC с един SQUIER SHOWMASTER HSS и FENDER FRONTMAN 15R Цитирай
synchu Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Fender Mini Deluxe MD-20 Battery Powered Guitar Practice AmpFender® Amp Can Portable Amplifier w/power supply Marshall MS4 Mini Micro Full Stack Battery Amplifier Маршалчето изглежда най-яко "изглежда" е важно уточнение бтв. саунда му хич не е толко' лош. Пратих в gmail.com един запис на практис джам на Фендер МиниТуин, правен преди време. Не е най-добрия възможен, но дава относително реална представа за звука му. Label: synchu, mail: MiniMini Demo. good luck Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Между другото аз от едни 3 месеца се упражнявам със същото малко Маршалче и да, звука не е никак лош по дяволите. Проблема е че за да се извади този добър звук трябва да се набримчи почти докрай, а това е прекалено шумно когато си свириш в блок и имаш съседка която се упражнява за изпита си по пиано. Но определено ме изненада приятно това бебенце. И овърдрайва е страхотен също. Цитирай
Dido_Rich Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Виж пич, на vovsho предложението си е добро за Peavy Rage 158. Аз съм с такова и съм си доволен. Идеално е за работа в къщи, става и за рапетиции. Има изход за слушалки (когато не искаш да пречиш на комшиите), има и изход за апаратура, така че ако не ти достига собственото volume на репетиции... знаеш какво да правиш . Аре успех с пазаруването. Цитирай
musicman Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 На сайта на The Toy Dolls, Olga дава едни видео уроци на които свири точно с едно такова малко маршалче. Свалете си ги и чуйте как звучи може да си свалите само Check Out The Gear. Цитирай
synchu Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 На сайта на The Toy Dolls, Olga дава едни видео уроци на които свири точно с едно такова малко маршалче. Свалете си ги и чуйте как звучи може да си свалите само Check Out The Gear. Не - свалете си всички уроци. Заслужава си Преди много време имаше тоз линк в ноти, уроци и т.н. Сега е ъпдейтнат с нови парчета Цитирай
musicman Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Така де, няма нищо лошо всичко да свалите но специално маршалчето го има в видеото, където показва гиъра. Иначе не се вижда. Иначе за фенове на The Toy Dolls тези неща са задължителни Ей така изглежда Олга когато свири Цитирай
NitroBGA Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Без никой да се засяга съветвам те който и клас усилвател да пробваш да го сравниш с Peavy същия клас. Учителя ми имаше (и още има де) едно малко усилвателче, на батерии, супер сладко, можеш да си го носиш в джоба, с размерите на тетрадка малък формат . Но все пак ще искаш да го занесеш някъде да свирите. По-добре си вземи 10-15 вата, както казаха колегите. Успех. Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 питай учителят си откъде го е купил плс Цитирай
oBfusCATed Отговорено Декември 20, 2005 Автор Отговорено Декември 20, 2005 Мда и на мен ми е интересно откъде може да се намерят Пивита, както и кой внася/продава маршали в София. Колко би трябвало да струва 10/15 ватова кутия Бтв До спирката на метрото Сердика само Райзин форс ли се намира или има и друг музикален магазин? Цитирай
vovcho Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Peavey е те тука се продават разни кубенца батенце, те гонеха 200 камъка до колкото помна. К'во да праиш? България... кофти пазар... Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 мене ме интересуват тия джобните Цитирай
wolfgang Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 мене ме интересуват тия джобните е те това интересува ли те? Цитирай
Mecho Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Гледам тук едно pdf-че с цените на Музикален Център Икономов за Marshall за 2004: МS-2 (Black, Red, Classic)- 63 лв. MS-4 - 78 лв. с ДДС-то. :hello: Цитирай
vovcho Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 мене ме интересуват тия джобните е те това интересува ли те? Това изглежда голям ташак Цитирай
Recommended Posts