Jump to content
Българският форум за музиканти

oBfusCATed

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    191604545

Profile Information

  • Gender
    Male

oBfusCATed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Искам да сменя потенциометрите на усилвателя ми (Marshall VS30R), но не знам откъде да намеря подходящи. В Кометми казаха да гледам в сайта на Farnell и ако там има може да се поръча. В сайта намерих, но човека който ще ми ги сменя каза, че не стават защото оста не е, каквато трябва да е. Та, някой може ли да ми каже, откъде може да си взема подходящи (сравнително качествени) потенциометри? Ето и малко снимки:
  2. А този BC Rich Stealth много митичен, през гугле намерих няколко малки снимки, странна работа. Трябва да има нещо гнило за да не се произвежда и в днешно време (май само през custom shop-а им може да се вземе). Иначе формата е мега яка, БЦ Рич нямат друга такава... само ръбати грозотилища
  3. oBfusCATed

    Super Китари

    Дам яко Полски дет метъл И рекламно видео си имат ... задължително е просто да се гледа
  4. Ако си с Digitech камионче, батерията кара 30-60 минути, то даже в упътването си пише че поради използването на еди какви си компоненти, камиончето харчи повече ток и неможе да батерия (това е за метал мастер, ама май и при другите е така)
  5. http://www.nealmoser.com/Bichwiringdiagram.htm
  6. А може ли да дадеш линк към пдф-то? Че аз им гледах сайт-а ама май съм го пропуснал
  7. Мда и на мен ми е интересно откъде може да се намерят Пивита, както и кой внася/продава маршали в София. Колко би трябвало да струва 10/15 ватова кутия Бтв До спирката на метрото Сердика само Райзин форс ли се намира или има и друг музикален магазин?
  8. Дам така ще направя ама след нова година. А като се избира какво точно трябва да се гледа? Само дали звука ме кефи? Ами няма скоро да ходя по репетиции. И идеята за процесор не ме кефи. В момента бича на компа с гадни колонки през един метъл мастер, като поедно време пусках и зоом-505-1 и хич не ме изкефи, някакси не звучи грубо. А може ли да споменете и магазини откъдето да ги намеря въпросните машинки, ако има и линк-ове още по-добре
  9. Здравейте, за съм начинаещ свирач, зарибен по метълиска музика и решен да си земе кубенце. Обаче найстина трябва да е кубенце, мъничко 10/15 вата за да може да се свири в домашни условия (жилищен блок) без да се стига до саморазправа със съседите Пък и кубенцето да работи в някакъв оптимален режим (ако може въобще да се говори за такова нещо) примерно 3/10 за волумето. Може ли да препоръчате марки, модели и магазини от където може да се намерят? За сега, а предполагам и за следващите 2-3 години ще свиря на ямаха ерг 121, а за ефект мисля да ползвам дигитек метъл мастер/дет метъл или метъл зоне на босс.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.