Ibanez_RG Публикувано Декември 18, 2005 Публикувано Декември 18, 2005 Здр , казвам се Светльо и аз като всички - да напиша нещо за себе си (: 1)nickname: Ibanez_RG 2)Възраст: 20 3)Образование: боря висшето :wall: 4)Вашият инструмент/и: китара (за повече инфо , вж. точка 1) ,бас ( Yamaha RBX 170 ) и акустична китарка ( Пулдин ) 5)Предпочитан музикален стил: Rock , Blues , Jazz , Metal... 6)Вашият вдъхновител: бая много са...като се почне от Бах и се стигне до Кери Кинг ... като любимият момент е Сатриани 7)Досегашни (не)реализирани проекти: почти нищо, от време на време се събираме с приятели и свирим за кеф 8)Странични интереси: (другаде на тоя въпрос пиша "китара" (: ) компютри и... БИРА 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Тва е първия форум, в който съм регнат и пиша квото и да било... Уча се да свиря от 5-6 години вече , предимно за свое удоволствие (и нещастие на околните :evil: ) , като първите 3 в читалище "Хармония" , при Сашо Дюлгеров Сега освен китарата дрънча и на бас, а имам мерак и на пиано да се уча (: ... тва хич не беше "В кратце", ама... :guitar: Цитирай
bulby Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Мараба Светльо Аз съм Марин от СМГ-то Я кажи - ти почна ли да ходиш на уроци при Любо или се отказа ? Айде успех със свиренето и следването и яко шреддинг да има Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Здрасти и приатно прекарване във Форума Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Добре дошъл под шарената сянка :hello: Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 здрасти здрасти и наздраве Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Хай и от мен приятно изкарване. Цитирай
bradata Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Добре дошъл! Пияно изкарване във форума! Ъъъъъъъъъ........ така де приятно! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Здравей и от мен. Ще намериш сродни души тук. Много сме такива като теб: с Айбънец дрънкала, фенове на Сатриани, дето само се учим и сме до никъде и дето ни се учи пиано... Цитирай
don_pepinio Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 Здрасти колуега китарджия. Добре дошъл!!! Цитирай
Ibanez_RG Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 Мерси на всички за якото посрещане . Радвам се че приемаме/предаваме на една честота :guitar: Марине , радвам се да те чуя като имаш време пиши ЛС или на ICQ кво става с теб , че бая време не сме се виждали Цитирай
Recommended Posts