a_panov Публикувано Ноември 8, 2009 Публикувано Ноември 8, 2009 Здравейте Преди 18-20 години във Враца имаше едно момче Цонеф на което баща му беше направил "перфектната" китара. Подобна на форма като Експлорър но с мензура 24 in - 610 мм. Единствената китара на която съм свирил с някаква лекота която я няма при 25.5 in китари. И сега се замислих, като си правя новогодишен подарък нова китара що да не е 24 инчовка. Като се разтърсих из интернет намери 24-ки на DEAN и Брайън Мей. Като цени и двете са някъде към половин куфарче пари. И двете ги няма по магазините в България. Та за да опитам какво е да свириш с 24 инчовка се ориентирах на шперплат внос от USA: http://www.rondomusic.com/sst5734.html И както в една близка тема се казваше че общата цена е: цената+шипинга+ДДС 20%+мито 3% Талпата ще я пратят по UPS. 1. Има ли някой от вас 24-ка китара? 2. Тия кочове и заспали офце от UPS в къщи ли ще ми я донесат китарата или ще ходя като недойбан пидал да мъ мандахерцат митничарите на летището в София (имунизиран съм против Държавната Администрация)? 3. Може ли да си поръчам "специална" доставка до врата в UPS? Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 8, 2009 Отговорено Ноември 8, 2009 Ако вземеш, та се изразиш малко по културно, може някой и да ти отговори Цитирай
Valserp Отговорено Ноември 8, 2009 Отговорено Ноември 8, 2009 До България Rondo не пращат с UPS, а с пощенски служби. Ще ходиш като "недойбан пидал дъ си йъ земиш" от митническата станция. Надявам се, че това да си представиш личната карта и да се подпишеш в една тетрадка няма да те затрудни особено. Мисля, че няма да ти се наложи да плащаш Мито/ДДС за такава малка сума. Ако ти я пратят с UPS ще ти излезе златна. Цитирай
Recommended Posts