Yo The Real Публикувано Ноември 6, 2009 Публикувано Ноември 6, 2009 Сетих се една глупост. Общо взето въпроса е тъп, но ще го направим по-...някакъв. Ако всяка нота беше ниво, то коя нота сте ? Аз бих казал, че съм Ре или Ре диез. Цитирай
sasog Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 ^ Ако аз съм фалшиво Ре, какъв ще е интервалът между нас? Само не разбрах в какъв смисъл напреднали - като техника на свирене, в музикалната теория, в колекционирането на китари? Може би комплексно? Каквото и да е няма да изляза над Ре Цитирай
Yo The Real Отговорено Ноември 6, 2009 Автор Отговорено Ноември 6, 2009 Техника и теория общо. Цитирай
Dball Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Ми# xaxxaaxaxaxax Фа за електрическа,Сол # за класическа но като гледам появяват се диези за електрическата а пък все повече бемоли отиват на класическата Цитирай
schOle Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Ключа Сол, имайки в предвид, че не свиря по ноти. Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Ако трябва да говорим в абсолютни стойности, тоест ДО да е кръгла нула, а Си септима по горе абслютния връх в китарното свирене ( със всичките му разновидности) не мисля, че съм по далеч от Ми, а и че някога ще стигна по далеч от Фа п.п. Темата определено е странна Цитирай
Yves Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) Тоя дето се е изхвърлил на метеното с оценките си да види какво е посочил kolio_k и да си ревизира собствената оценка... Въпреки че тва по-скоро е неосъзнаване на това какви китаристи има и какво струва да се стигне тяхното ниво, отколкото на това, че някой се има за китарен бог. Има една мъдрост "колкото повече знам, толкова повече знам, че не знам". Иначе и аз бих казал, че съм До...в добрите ми дни може би 20-30 цента отгоре, аха-аха да стигна До диез (което на математически и в духа на оценителната система, а именно До=0, би значело 0 и половина ) Редактирано Ноември 6, 2009 от Yves Цитирай
MiroLambov Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Ако приемем до от 1-ва октава за абсолтната нула, то аз съм си от субконтра октава.... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) Сетих се една глупост. Общо взето въпроса е тъп, +1 Абсолютно съгласен с теб! Вече дрънкам на трета струна (любимата ми струна) - първа и втора ги минах. И сега коя нота съм? Немога сам да преценя. пп- Редактирано Ноември 6, 2009 от EAmechaniX Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) Ако не знам нотите класирам ли се за някъде? Редактирано Ноември 6, 2009 от Jorko_Beliata Цитирай
bluelemon Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Общо взето или си ДО или си СИ, поне според мен средно положение няма. Цитирай
Yo The Real Отговорено Ноември 6, 2009 Автор Отговорено Ноември 6, 2009 Ами по-добре тогава темата да бъде изтрита. Като неин автор ще помоля за това. Цитирай
Dball Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Хора еми като всички сте с ,,оценка'' До защо си взимате гиър за хиляди левове? Цитирай
Recommended Posts