Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Абе не е толкова и до състейна,добра бройка на Винтидж примерно също има дълъг тон,но Гибсън (и по-старите плътни,и по-новите модели с камери в тялото) звучи като акустична китара (без усилвател),всеки тон в акорда се чува без замазвания и балансирано,с една дума "пее".

Ако дървото/резонанса на инструмента е добър по-добрите адаптери помагат да му излезне душата както трябва,но на скапан инструмент никакви адаптери не помагат.

Отговорено

Вчера слагах двоен адаптер на един Factor strat.Китарата все още си звучи като шкаф със струни,но "озвучена" от двоен адаптер.

Отговорено

Извинете ме че отскоро не бях влизал

Сега се чудя защото Винтиджа го няма в БГ и няма как да го чуя и тн и тн

Затова обмислям отново да се по огледам някои би ли препоръчал китари до 600лв(ако си заслужава може и малко повече) която да я има на наша земя - става въпрос за лес паул ,СГ или Теле музиката както съм написал Guns n roses

и някои блусарски парчета

Отговорено

Гледах скоро един Cort LP в същия прайс рейндж около 550 лв,с лепен гриф,Duncan Design адаптери,дървото несъм сигурен но мисля,че е махагон.За тези китари съм чувал добри отзиви и според мен си струва да ги пробваш /тази я гледах в Пловдив,но предполагам и в София се предлагат/.

Отговорено

Като бистрим материала и адаптерите тук, някой попадал ли е на RGT42DX/DMX (или нещо от "семейството"), но със сменени адаптери (с нещо читаво, СД или Димарцио да кажем)?

Интересно ми е каква комбинация би се получила.

Отговорено
Гледах скоро един Cort LP в същия прайс рейндж около 550 лв,с лепен гриф,Duncan Design адаптери,дървото несъм сигурен но мисля,че е махагон.За тези китари съм чувал добри отзиви и според мен си струва да ги пробваш /тази я гледах в Пловдив,но предполагам и в София се предлагат/.

Ми София неме интересува защото съм от Пловдив кажи в кои магазинк (вероятно в коичев)