Drummer_Nick Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Драги съфорумници.Искам вашето мнение. http://pumbalaura.snimka.bg/other/kitara.437441.15681744 Тази китара хубава ли е ? Мисла да я взема. Та хубава ли е? Кат за първа електрическа китара в живота? Кът за начинаещ свирещ от 2 месеца? Цитирай
Yo The Real Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 За начинаещ е перфектна. Мисля, че това е максималното, което трябва да си вземеш, за да има някаква тръпка в напредването после. Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Взимай,ами амп избра ли? тъй де иначе Ибанеза е супер Цитирай
Drummer_Nick Отговорено Ноември 5, 2009 Автор Отговорено Ноември 5, 2009 Еми мерси на всички за отзивите. Значи досега съм свирил само на акустична китара и тфа сичкото свързано с ел.китара ми е НЕ ЗНАЕЩО ... Имам предвид че не знам нищо за нея.. Знам траа некъф усилвател.. А амп какво е ? Сигурно ще прозвучи мн некадърно ама просто не знам кфо е Цитирай
Yo The Real Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Амп е усилвател, кубе. В зависимост колко пари имаш - виж в Купувам/продавам. Цитирай
Drummer_Nick Отговорено Ноември 5, 2009 Автор Отговорено Ноември 5, 2009 ами супер ама проблема е че тфа е китара фендер нали ? Какво кубе да си купя за да звучи добре с фендера ? В зависимост около 100 лева. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 (Редактирано) Това не е китара Фендер. Фендерите струват 1000-3000+ лева. Просто изглежда подобно. Иначе е нисък клас китарка Ibanez, според мен подходяща за твоите сегашни цели. За 100 лв. можеш да си купиш единствено кубе на старо, което не звучи особено добре и е предназначено за начинаещи. Но тъй като ти си начинаещ, оглеждай подфорум "продавам" за оферти. Редактирано Ноември 5, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Drummer_Nick Отговорено Ноември 5, 2009 Автор Отговорено Ноември 5, 2009 Добре де кажете за коя фирма кубе да се оглеждам? Не съм запознат. Цитирай
Acei Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Добре де кажете за коя фирма кубе да се оглеждам? Не съм запознат. само не stagg Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 само не stagg Моля те, не пиши глупости. Не че Стаг са върха на марките, но евтиното кубе си е евтино кубе. Цитирай
Drummer_Nick Отговорено Ноември 5, 2009 Автор Отговорено Ноември 5, 2009 Не ми помагаш мн приятелю.Искам да знам към коя да се насоча колко да е голяма... Колко вата.. На коя фирма? С само не стагг не помагаш... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 (Редактирано) На първо място, виж какво се предлага. След това потърси в тубата записи и ако ти хареса, взимай. Редактирано Ноември 5, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts