Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Драги съфорумници.Искам вашето мнение. http://pumbalaura.snimka.bg/other/kitara.437441.15681744 Тази китара хубава ли е ? Мисла да я взема. Та хубава ли е? Кат за първа електрическа китара в живота? ;) Кът за начинаещ свирещ от 2 месеца?

Отговорено

Еми мерси на всички за отзивите. Значи досега съм свирил само на акустична китара и тфа сичкото свързано с ел.китара ми е НЕ ЗНАЕЩО :offtopic-001: ... Имам предвид че не знам нищо за нея.. Знам траа некъф усилвател.. А амп какво е ? :greenball: Сигурно ще прозвучи мн некадърно ама просто не знам кфо е :icon_shithappens:

Отговорено

ами супер ама проблема е че тфа е китара фендер нали ? Какво кубе да си купя за да звучи добре с фендера ? В зависимост около 100 лева.

Отговорено (Редактирано)

Това не е китара Фендер. Фендерите струват 1000-3000+ лева. Просто изглежда подобно. Иначе е нисък клас китарка Ibanez, според мен подходяща за твоите сегашни цели.

За 100 лв. можеш да си купиш единствено кубе на старо, което не звучи особено добре и е предназначено за начинаещи. Но тъй като ти си начинаещ, оглеждай подфорум "продавам" за оферти.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено
Добре де кажете за коя фирма кубе да се оглеждам? Не съм запознат. :thumbs_up:

само не stagg

Отговорено

Не ми помагаш мн приятелю.Искам да знам към коя да се насоча колко да е голяма... Колко вата.. На коя фирма? С само не стагг не помагаш... :thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)

На първо място, виж какво се предлага.

След това потърси в тубата записи и ако ти хареса, взимай.

Редактирано от Evtim Djerekarov