angelnanov Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Ами при мене си бачкаше супер УХ-то , обаче бачкаше супер само със софта на лайн 6 с други програми някак не звучеше ,пробвал съм с Амплитюб и ТХ Овърлауд Цитирай
rinti Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Това до някъде се очакваше, а иначе този техния софт под фарм добър ли е?Какви са ти впечатленията? А иначе аз в момента обмислям да си взема звукова карта за лаптопа и от там в кубето, усилвателя ... заради ефектите, смисъл защото то едно камионче на бос дет е кам 200лвл аз по-добре примерно да си взема нещо такова- http://line6.com/podstudiogx/ не точно тази ами просто да е с един вход за китара, за да може да си пускам ефекти симулации през програмки... Малко по-накратко вместо китара---камиончета---кубе, китара---звукова карта---лаптоп---кубе Това добър вариант ли е? Цитирай
aitapeapea Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Под фарм си е много добър софт, да не кажа най-добрия, че ще подскочат много хора,но най- вече такива, които не са го пробвали . Добре си го намислил с усилвателя. Цитирай
angelnanov Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 И аз мисля че ПОД Фарма си е много готин софт, трябва да се поръчкват екютата щото на мене лично ми липсваха среди от пресетите им, обаче с ампа "кемикъл Х" + некво бустерче звучеше супер , по начина по който исках Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 ^^Много добре казано, Марто. И лисицата казала че гроздето е кисело, след като не успяла да го стигне! Цитирай
Yves Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 (Редактирано) Между другото тва не е вярно, че не бачка добре с други софтове...поне не и с тези, които съм пробвал. И с Гитар Риг 3/4 и с Ревалвер става доста добре. Просто няма логика с един софтуер да работи, а с друг да не работи. Изключвайки софтуера на Лайн 6 останалото е обикновена звукова карта с драйвери, тъй че... А междувпрочем онзи ден пробвах от send-а на ампа направо в UX-а и там само симулации на пауър амп и кабинет - става трепач и освен това си го познавам, че е моя амп С други думи пренася достоверно сигнала Да не говорим, че е супер интересно да разбереш как си звучи твоя усилвател с други говорители Редактирано Ноември 5, 2009 от Yves Цитирай
rinti Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 (Редактирано) Блогодаря на всички! Явно идеята ми не е чак толкова... Иначе тъй като съм басист, а доколкото четох има доста по-малко симулации за баса отколкото за китарата, как е софтуера на лайн-а за бас китара(ако някой е записвал бас с него)? Редактирано Ноември 5, 2009 от rinti Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 5, 2009 Автор Отговорено Ноември 5, 2009 за бас си купуваш програмата за бас на IK MULTIMEDIA AMPEG , мисля че беше... Цитирай
rinti Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 (Редактирано) Всичко хубаво, само "купуваш" не ми хареса Иначе питах за вградените в под фарма които за тези Bass Amplifier Models based on*: Ampeg® SVT® Ampeg® B-15A Eden Traveler WT-300 Fender® Bassman® head Gallien Kruger 800RB Bass Cabinet Models based on*: 1x15 Ampeg® B-15 2x10 Ashdown® ABM 210T 4x10 Hartke® 4x10 David Eden® 8x10 Ampeg® SVT® Cab Из- http://line6.com/podstudioux2/podfarm.html Редактирано Ноември 5, 2009 от rinti Цитирай
musicman Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Pod Farm-a е супер. Всички симулации са много добри. Определено най-добрите, които съм ползвал. Проблемът е че за сега не можеш да ползваш сучове и експрешън педали, но ме увериха от Line6, че работят по въпроса. Другото нещо е че трябва да си купиш някои допълнителни пакове за да умреш от кеф. В стандартната версия влизат някои само. Купуваш си после басс пак, метъл пак и още там какво беше... спокойно пропускаш да си купиш джънки пак-а и си в бизнеса Аз мога да ти запиша нещо с бас симулациите ама съм в процес на местене и не знам изобщо къде ми е баса. По нататък ще го намеря и ще драсна нещо. Цитирай
rinti Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Ще съм много, ама много благодарен А за тези бас пак, метъл пак не намерих никаква информация на сайта на line6? Цитирай
aitapeapea Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) http://line6.com/store/modelpacks/toneportgx http://line6.com/modelPacks/bass.html Редактирано Ноември 6, 2009 от aitapeapea Цитирай
rinti Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Пак толкова съм гледал Иначе нали картите се водят pod studio gx/ux1/ux2 ... а в ценовата листа на про-техника са toneport gx/ux1/ux2 има ли някаква разлика или просто това са по-старите модели, щото може и ценовата листа да им е стара? Цитирай
trolla Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Тфа са по-старите модели и мисля че съществена разлика няма Цитирай
rinti Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 И аз така четох, само дано да няма разлика и в цената, че тази която е дадена на старите модели ми харесва Цитирай
Recommended Posts