kolio_k Публикувано Октомври 28, 2009 Share Публикувано Октомври 28, 2009 Преди няколко месеца бях записал трака, именно с цел да го пусна за джем.Оригинала е едно много много старо мое парче ( та чак античо, някъде от 94та). Мисля, че става за пилене отгоре вариант с интро /китара вариант без интро с китара Записа на трака не е особено кадърен, но нямам нито знанията , нито уменията, нито търпението да правя кой знае какви бекингтракове. Барабаните са някакво ВСТ, органа и баса ги свиря на Миди клавиатурата и после са пооправени ( да се неритмични, че доста клатя на тоз мил инструмент ) Надявам се да хареса на някой и приятно джемене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Октомври 29, 2009 Share Отговорено Октомври 29, 2009 Супер си е!!! При първа възможност ще драсна нещо. Поздравления за бекинга ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 29, 2009 Share Отговорено Октомври 29, 2009 И аз много го харесах и тоя път наистина съм решил да тейпна нещо, че винаги като се включат можещите и ме фаща срам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniel.hristov Отговорено Октомври 29, 2009 Share Отговорено Октомври 29, 2009 Звука на китарата тук нещо много ме зарадва (не мога да спра да го слууууушааааам). През какво е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2009 Благодаря ви и много се радвам, че ви харесва, никога не ме е бивало особено в записите , в които има забъркани мидита, обработки и тн и наистина се кефя че се е получило нещо използваемо, та макар и за джемене. Иначе китарите са записвани по най простия възможен начин. Интрото е с крънч канала на Енгъла ми ( Thunder 50), фънки китарата е с чистия канал и предполагам (не помня , беше отдавна) съм барал ЕКто е Кюбейса, пауър акордите са от драйв канала на Енгъла. Китарата е моята стара дружка, одъртяващия ми, вече 25 годишен Фендер, който наистина с годините все по благо запозва да звучи. Между другото , като слушах на слушалки сега, чух клика от Кюбейса на места хванат от микрофоните на китарата. Това става защото в къщи винаги използвам Кубето пуснато изключително тихо ( с атенюатор ) а микрофоните страшно усилени, от там идва и много шум в записа, който явно не съм счел за нужно да премахна Надявам се много хора да се включат, за да стане забавен джем. Съни на Ултрамега беше супер, пълно густо п.п. барабаните нечовешки ме дразнят, свирят все едно и също и то натрапчиво, ама е късно вече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Октомври 29, 2009 Share Отговорено Октомври 29, 2009 Страхотен трак Кольо! Идеята ти е супер яка...джема си е джем ще ударим с удоволствие, но мисля, че трябва да го запишеш като хората и да види бял свят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Октомври 29, 2009 Share Отговорено Октомври 29, 2009 Откривам джема! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2009 Супер начало, много джази и с яко свирене отвънка. Според мен хубавото на подобни парчета, че може да се свири във всякакъв стил отгоре, джази, блус, рок, шред, май всичко става @Телериг Благодаря много Отдавна не свиря в тази посока и не знам доколко мога да направя смислено парче ( а не някакъв отрязък като сега ) в този дух. Но пък кой знае, може да с епробвам при удобен случай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Октомври 29, 2009 Share Отговорено Октомври 29, 2009 Парчето е много професионално! Супер фънки бийт, с фънки аранжимент - доста повече е от просто джем... А такива като мене само го осират Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Октомври 29, 2009 Share Отговорено Октомври 29, 2009 Супер, Ивелине! В това "начало" има много хляб и много интересни хрумвания, та и с настроение извсирени! Много готин бектрак, Кольо, бре! Баш от тия, дето, като цъкнеш на тях, още не си ги чул докрая, а те - сами се свалят ииии... тоя и сам ш'се изпее! И не казвай, че такива неща са антични, щото подобни "гъдели" нямат давност. А че било отрязък... Ми тооо, отрязък по отрязък - парче! Много перспективен джем се очертава, значит! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Октомври 29, 2009 Share Отговорено Октомври 29, 2009 Поздравления за готината темичка... Страхотен звук си докарал на тая китарка. Смесвах на слушалки... http://www.esnips.com/doc/58f2c84a-8724-4c...9/Jam-Kolio-777 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Октомври 29, 2009 Share Отговорено Октомври 29, 2009 (Редактирано) Ето и от мен - http://www.4shared.com/file/144720433/617357c7/nepr.html Редактирано Октомври 29, 2009 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Октомври 31, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 31, 2009 Благодаря ви и на двамата за свиренето. Много гот са ви вариантите, макар и напълно различни като идея. Този на Ултрамега е идеен фънки и много готино ритмичен. Зверо е откарал по нахавено и рокаджийско. Иначе това с монтажа с хоруса на пианото е много гтина идея, само че не съм убеден, че е на най доброто за целта място Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Октомври 31, 2009 Share Отговорено Октомври 31, 2009 Кольо ,супер е темата,но ще изчакам с включването си ,да не взема да го секна и тоя джем . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Октомври 31, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 31, 2009 Благодаря, но колкото повече участници, толкова повече купон Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts