jazzy Публикувано Декември 13, 2005 Публикувано Декември 13, 2005 Хе хе хе, ами и аз да се напиша, запиша, изпея и т.н. По схемата 1)nickname: JAZZY 2)Възраст: 27 клонят към 28 вече 3)Образование: Висше медицинско 4)Вашият инструмент/и: Глас 5)Предпочитан музикален стил: Джаз, 6)Вашият вдъхновител: Малееее много са 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Хе хе хе тука могада напиша цял роман. От къде да я захвана... Завърших си висшето и ми светна една лампа в главата (то друго там не остана), че няма смисъл от това дето съм го зубрил 6 (цели шест) години и реших да се върна към старата си любов - пеенето. Работил съм с няколко пианиста, но (да не се обиждат наличните) малко са несериозни - тъкмо стане сработването и нещата да приемат някаква форма и забегват нанякъде, а вокала им кучета го яли...Бачкал съм малко в едни кръчмички по морето, ама кой не е...Ами това са проектите ми хе хе хе хе 8)Странични интереси: медицина, музика, медицина, музика и пак музика. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): На 27 от Софето, пея основно джаз и поп, но мога да се справя и с други стилове, само за метъл и твърд рок не ми стигат силичките. Напоследък започвам да си мечтая да бях чалгаджия или поне малко да я разбирах :wall: тая "музика" - поне работа щеше да има Ами толкоз за мен. Цитирай
Zlatanov Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 Дубрйе душъл колега :hello: Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 само за метъл и твърд рок не ми стигат силичките. Здрасти. Що не се пробваш с прогресив? Може да се получи нещо много добро. Цитирай
ronia Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 коУЕгата, добре си дошъл. щом си медик, интересно ми е да чуя твоите виждания за връзката между пеенето, диафрагмата и сърцето Цитирай
jazzy Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 коУЕгата, добре си дошъл. щом си медик, интересно ми е да чуя твоите виждания за връзката между пеенето, диафрагмата и сърцето Мнение за каква връзка точно те интересува qbodp антомична, физиологична, патологична, биохимична или... Такива въпроси се задават на студенти, когато искаш да ги скъсаш на изпит - наричат се неопределени Ако наистина те интересува нещо от тази сфера може да се направи една подробна дискусия, аз съм си приказлив и само чакам да се намери някой да ме слуша. Единственото от което имам нужда е по конкретен въпрос. Надявам се не съм досадил с пространния отговор Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 Ами да си направим здравна тема във вокалския раздел тогава? Цитирай
jazzy Отговорено Декември 17, 2005 Автор Отговорено Декември 17, 2005 Защо не идеята е добра хе хе хе хе хе хе хе хе хе Как да пеем/пием / (тая дума не мога да и оправя правописа) здравословно Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Привет и от мен Ейсид Джаз РУЛЗ, визирайки Морфин! Хвала на гласовете които се захващат с нас И аз имам някоя и друга анатомия зад гърба си през висшето, та ще се обадя когато има тема за пеенето Иначе ползвам гласа си да свалям плчки в банята, да плаша кучетата и майка ми...Та като цяло добре дошъл...И аз какво се разприказвах!!! :wall: Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Привет,докторе! :hello: Цитирай
Recommended Posts