rockozaurus Публикувано Октомври 26, 2009 Публикувано Октомври 26, 2009 Гледах едно ревю на въпросното ампче, модел HT-5, и останах впечатлен от възможностите му...Та, въпроса ми е, да ли се внасят в България, и ако да, кой ги внася и къде могат да се закупят...?Мерси за отговорите.
Valserp Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=5589 Цената е напълно приемлива.
kolio_k Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Миналата седмица бях в Швейцарския клон на Music-Productive и пробвах точно този амп. Много е добър за в къщи, драйв канала е супер, чистия не е подходящ за чисто свирене, прекалено е тих, но вади много готин крънч. Като цяло ампа не е подходящ за живо свирене поради не достатъчна мощност, но на тема тон е супер. Смятам в най скоро време да си поръчам един и да го оставя в Къщи в БГ.
rockozaurus Отговорено Октомври 26, 2009 Автор Отговорено Октомври 26, 2009 (Редактирано) Kolio k, имаш ли наблюдение върху цената? Редактирано Октомври 26, 2009 от rockozaurus
synchu Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 ^Гарантирам ти, че Швейцария не е мястото за "ценаТА" :-) Потърси в някой UK магазин С лира, горе долу равна на еврото и 15% ДДС нещата придобиват много прилично измерение ...
metalhammer Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Малко поглед отвътре: Хибридче или иначе казано както в един неуважаван от мен форум лайноягодка.... п.с. снимките може да ги хване липсата само са копнати линковете...
джани Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Потърси в някой UK магазин С лира, горе долу равна на еврото и 15% ДДС нещата придобиват много прилично измерение ... В UK ДДС вече е 20%.
VERSUS Отговорено Април 11, 2011 Отговорено Април 11, 2011 Преди няколко дни бях в Англия и цената на музикалните инструменти е чувствително по-висока от тази в България. Това са наблюденията ми от първа ръка Най-подходящо за пазаруване на музикални инструменти си остава САЩ и доколкото чувам Канада. Но доставки от там няма как да станат, защото убиват разликата. Така че трябва на място. Поздрави!
MemoDan Отговорено Април 11, 2011 Отговорено Април 11, 2011 Blackstar HT - 5 Updated - Това е ъпдейтната версия на въпросния усилвател. Пробвал съм лично кубе версията (старата), която много ми хареса, но както каза колиоК, клийн канала е тих. Иначе изгледай демото за подобренията найстина супер амп за вкъщи и за студио! ПС: надявам се не е много офтопик моя коментар
B.B.King Отговорено Април 11, 2011 Отговорено Април 11, 2011 За Англия не е точно така .Аз си взех китара преди време от Денмарк стриит (Лондон) за цена над 300 лева надолу от колкото беше тук. А този усилвател го гледах в магазина на Форте Мусик ама за колко беше не помня.Питай!
synchu Отговорено Април 12, 2011 Отговорено Април 12, 2011 Мда. Вече не е точно така. 2009-та от когато датира и темата, беше така.
slavo.ing Отговорено Септември 13, 2013 Отговорено Септември 13, 2013 Здравейте. Доста време след вашите отговори - търся пак дали в България някой внася Blackstar да пробвам на място. Линка към Visiarts отваря само ефекти и китари. Май са се преориентирали и вече не продават усилватели. Някой има ли идея къде могат да се пробват екземпляри от марката и по-специално HT Club 40?
Icarus Отговорено Септември 14, 2013 Отговорено Септември 14, 2013 Здрасти! В България Blackstar внасят Forte Music и Dynacord (май?). Във Форте не помня дали имаха баш този модел в магазина, тъй като за друго ходих последния път, но можеш да ги питаш. http://www.fortebg.com 1
frend Отговорено Септември 15, 2013 Отговорено Септември 15, 2013 Здравейте! Аз имах такъв амп и изобщо не съм доволен от него. Говоря за Blackstar HT5. Отначало го мислех за лампов амп но се оказа хибриден. Клийн канала звучи както тихо така и неприятно лично за мен. Звукът му е много мътен и притъпен. Няма яснота на тона и никакви високи. Чувал съм по-добър клийн канал от изцяло транзистурен амп. Драйва също не ми хареса изобщо. Пробвал съм въпросния амп в различни кабинети 1х12" , 2х12" и 4х12" с различни говорители. Vintag30,G12T75, G12H100, Grenbeg и др. Този амп има само хубав крънч канал който се дълйи на лампите с които разполага но ако го изпънеш повече за драйв канал на мен не ми звучи никак добре. Липсва му обем и сила на звука. Знам ,че в нета има хубави семпли но аз въпреки всички кабинети с които го пробвах неможах да постигна хубав звук с него. За мен лично не си заслужава парите (това е само мое лично мнение и не ангажирам никой с него). За тези пари може да се купи нещо по-добро в този ценови клас. Аз имам и още 5 лампови глави и можеби съм свикнал на по-качествен и хубав саунд и за това да не ми е харесал но поне съм правил различни проби с въпросния амп с различни кабинети, с различни ефекти към него и нищо не ми хареса признавам си. На онзи който иска да си го купи ще го посъветвам само да го пробва в магазина първо и ако му хареса тогава да си го купи за да не си хвърли парите на вятъра.Поздрави...
L.K. Отговорено Септември 18, 2013 Отговорено Септември 18, 2013 http://vianegativa.files.wordpress.com/2012/07/blackstar-ht5-schematic.pdf
Recommended Posts