dandilov Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Аз трябваше да избирам: или Кремона или Милин камък... нямаше пари и за двете... Разбира се избрах Кремоната. После се амбицирах и си направих собственоръчно един дистър по схема от Млад конструктор. Бутнах го в една синя сапунерка и после кеееееф! Бях си направил междувременно и едно усилвателче с TDA2020 и една трилентова тонколона с говорители от телевизор Рубин 714. ... Еееех какви времена бяха... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 (Редактирано) Кухарка с адаптер и с букса петица, и включена във входа за запис на Finezia. Естествено плъзгачите набичени докрай. пп. Много тъпа тема! Трябва да се направи регистър за най-тъпа тема. След това и класация топ 3, с награди естествено...обещавам да спонсорирам наградите. Редактирано Октомври 26, 2009 от EAmechaniX Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Alesis guitar FX. И сега си е тука. Цитирай
Snowfire Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Първите две са ми Boss Ge-7 и MXR Noise Gate Цитирай
chlen Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Rocktek Distortion - най-отвратителния дисторшън, който съм чувал до ден днешен! Не го препоръчвам дори на най-големите си врагове!!! Цитирай
fernandes Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Първият ефект ми беше Ibanez TS 808. Взех го много евтино. Какво беше разочерованието ми, когато се прибрах в къщи и го пуснах ...нямаше джът-джът 2-3 години свирих с "Милин Камък", докато се светна какво съкровище притежавам Цитирай
docc Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 ....Може да пуснете и снимка на еволюиралия педалборд ако искате Pedaltable Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 ^ е те това са камиончета ! Пък мойто първото беше ей това дисторшънче сигурно е познат на всички до болка,особено с якия брум дето вкарва. Цитирай
a_panov Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Distortion Милин камък, гр. Враца Нали съм Врачанин, какво друга да си взема!? Даже се запознах с конструктора на 3-те педалчета, сега не знам дали е още в България? Живееше на "Дунав" под "Суми"! Говоря ви за 1998-1999-2000-2001, просто ми е много назад за да си спомня кога беше! И тогава си спомням че се говореше, че след това е излетял за USA. И като разрових малко в интернет се оказах прав, ето фирмата му: http://www.ilitchelectronics.com/products.htm Цитирай
noflip Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 (Редактирано) Danelectro FAB Overdrive - изненада ме с якия саунд. После го взривих без да искам. Я кажете къде мога да си намеря понастоящем въпросния Distortion Милин камък, гр. Враца ? Както и въпросната схема от Млад Техник Просто са ми интересни. А и ми се занимава с глупости Редактирано Октомври 26, 2009 от noflip Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 ^ ето я темата от форума за дисторжъна "Милин Камък" - ТУК ...имаше и схема от 'Млад Конструктор' из постовете...ако не се намери, прати си мейла на лични да ти я изпратя... Цитирай
maxim09 Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Първи фуз ефект ето това http://irls.narod.ru/unch/distoshn.htm, притежаващ изумителен сустейн. Втори и все още настоящ самоделка MXR +. Цитирай
ianev_94 Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Първото камионче беше Rockson Overdrive и още си го ползвам , но наскоро си купих Boss Dyna Drive. Цитирай
Recommended Posts