tocata Публикувано Октомври 2, 2009 Публикувано Октомври 2, 2009 (Редактирано) Здравейте... От много време не съм писал в тази тема. Ето една моя идеа за нещо което ми се иска да прерастне в албум... Съвети и мнения се приемат всякъкви.. http://www.4shared.com/file/137121884/40317537/da_spra.html Редактирано Октомври 2, 2009 от tocata Цитирай
tocata Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 (Редактирано) Toва е още една песен която направихме с този невероятен глас на нора http://www.4shared.com/file/137129968/1372564a/ne_znaeh.html Ако има итерес ще пусна още... + --китара и глассс Стилът оставам да ми кажете вие . Редактирано Октомври 2, 2009 от tocata Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Много са хубави, много приятни ! И добре записани и изсвирени/изпяти. Иначе малко коментари, ама на вкус (в смисъл че се отнасят само за каквото на мен би ми се искало да чуя някой път от вас, не знам за другите) - ще ми е приятно да чуя някоя песен в която вокала има по-малко... напрежение мисля че е думата, просто младата дама да се поотпусне малко повече - макар че на нейния глас това му е и един от чаровете до някъде. И другото е, че понякога имам чувството че има лек английски акцент, нищо че текстовете са на български - но това може и да си е от мен. Супер са Цитирай
zanev 70 Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 ... ехей Биска ... отдавна не се бях кефил на вокални парчета така - бравос май френд ... много приятно и като стил , и като аранжимент ,а и не на последно място и като изпълнение - и двамата сте се справили чудесно .. бих казал с завидна лекота ... желая успех на бъдещия проект .... .... пък ако знаеш колко хора ти завиждат .... по едни други ... мъжки причини .. но по този въпрос Яворов е казал достатъчно ... ..... бъди жив и здрав и все така да ни кефиш . Цеко Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 (Редактирано) Браво, много е добро, ще се радвам да чуя още парчета, а дай боже и албум скоро. Слушам на колоните на лаптопа, та мое би за това ми се стори, че в китарата има нещо като хорус. Аз лично, бих предпочел съвсем натурално (акустично) звучаща такава, а също и само един глас, не за друго, а за да се запази наистина реалното и готино лайв звучене на 100%. Но това сис е изцяло мой ,личен вкус Иначе, свиренето и пеенето са супер Редактирано Октомври 3, 2009 от kolio_k Цитирай
zwero Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Второто парче не ме грабна много, но първото си е много добро. Срахотен глас и много готино свирене. Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Браво, брадъре. Песните кефят много. Направо записвайте едно ЦД с такава музика! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Евала и на двамата! Възхитително е, че две толкова талантливи създания са се захванали с тази изящна "музикална живопис". Изслушах и двете парчета с искрено удоволствие и интерес. Китарата на Бисер е прекрасна, както винаги! А Нора е един от малкото познати ми гласове, който с богатството, израза и темперамента си е предназначен да създава истинско изкуство, а не просто "продукти"! Супер сте! Трупайте активи и ви чакаме на следващото издание на "Кръстопът"! Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Тези прачета направо ме застреляха! Много яка хармония на второто парче на припева (минор в увеличения крьг) Кво прайка Норчето - много поздрави! Цитирай
tocata Отговорено Октомври 3, 2009 Автор Отговорено Октомври 3, 2009 Aaaa много се изненадах....супер много и креативни мнения... Благодаря на всички за отделеното време. Много се радвам че се приемат такъв сорт неща тук,макар и от по-малък кръг-но ..... КАЧЕСТВЕН ... Цитирай
Caruso Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Би ли споделил веригата с която си записал гласа Цитирай
Demiurg Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 (Редактирано) Супер са нещата, само тия китари на второто парче ме направиха разноглед ("разноух" би било по-точно, ама звучи тъпо). Една у лево, една отдесно... разнопосочно едно такова. Редактирано Октомври 5, 2009 от Demiurg Цитирай
tocata Отговорено Октомври 5, 2009 Автор Отговорено Октомври 5, 2009 Супер ми така ги реших китарите мисля че,има пиниззз де да знам по-шантаво е... къде си бе еленеееее..........ТУЧЕН Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 6, 2009 Отговорено Октомври 6, 2009 Май dear deer, чакам те да пием в агрд... Цитирай
Recommended Posts