TONY Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 http://www.esnips.com/doc/4f735873-0d2a-42...53b4f9747b/PS64 кратко описание HUGHES & KETTNER PS 64 - program system preamp хай-клас програмируем лампов преамп, със сума екстри, Малко, като спейс шатъл е. Разните тюбмени на фирмата, са като детски играчки спрямо това. (мисля, че съм обективен) Има три основни звука - клийн, транзисторен драйв и тюб драйв. Хорус, който спрямо интензитета става и тремоло. Рум симулейшън, дистънт стреч - супер яки приложения. Отзад - 2 лайн аута -за към пауър амп, 2 ХЛР - профи изхода за ДИ към пулт - с вградени ред боксове. 3 ЛУПА --мале, мале, мале!!! - и то стерео!... 2 паралелни и един сериен. Извод за свързаване към компютър. Нойз гейт бутон. Както може би знаете, в момента го продавам. Снимки има в обявата ми. Ако смятате, че му искам много, кажете. Ако много пък го харесате, ще има наддаване. Нека Вие решите. Цитирай
TONY Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 Никой, нищо не казва... Ако не Ви харесва добре. Аз мисля, че може би само малко повече презънс съм сложил от необходимото. Представете си го с барабани и бас как ще се върже. Има и семпли на тюбмен клонинг в този раздел. Демек сравнявайте. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Тони, много са хубави семплите но!!! Това е раздел за семпли. 1. Няма лошо да дадеш линк от обявата ти в "Продавам" към темата в "Семпли" но не и обратното. В този раздел се пускат семпли и не е редно да пускаш тема подобна като в "Продавам". 2. Семпълът е хубав ама за да е смислена темата в този раздел кажи с какво си го записал. Ясно е,че това е преамп ама сподели китара, краен усилвател, микрофон и т.н. Демек както трябва да бъде пусната такава тема в раздел "Семпли". Цитирай
TONY Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 (Редактирано) Записан е стандартно ( с комерсиална цел, поради неоправдано слаб интерес). Китара Ibanez RB10, преампа, крейт пауърамп, Селешън винтидж 30,клосид бек бокс, Шур 57 - насочен директно към мембраната. Понеже и преампа има презънс и пауър ампа, май съм се олял с него. Това чувам след записа, като записвах ми се струваше тамън. Ама тези неща се донагласят спрямо бас и барабани, за общото звучене. Рум симулейшъна е като ривърб и е екстра да се пуска на сола. Дистант стреча няма как да го демонстрирам сега. Той се получава с две тонколони , демек е стерео ефект.Като се включи, все едно звукът се отдалечава, Яко е, на запис не знам как ще прозвучи, но когато си до него е впечатляващо. Никъде другаде не съм срещал такъв ефект. Не мога да го демонстрирам, поради простата причина, че имам само един мик. Редактирано Октомври 2, 2009 от TONY Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 (Редактирано) TONY, човеко, осъзнаваш ли какво си постигнал с този на пръв поглед, набързо скалъпен запис? Това е heavy metal звукът. Угодил си точно това, което се чува по записите на големите банди. Евалата! Жив звук, с много kick, Vintage 30 просто размазва за такава музика. Нито презънс, нито нищо не му е в повече, както се казва right on the spot. Не на последно място, евала и за свиренето! Няма мазня, а звука от перото е много гот. Стар хеви металяга си и много малко хора могат да ти се хванат на този тон. Всъщност, това е най-доброто, което съм чувал в този раздел. Би ли обяснил какво става на 2:35 и към 3:10? Редактирано Октомври 3, 2009 от Vynyl Sky Цитирай
TONY Отговорено Октомври 3, 2009 Автор Отговорено Октомври 3, 2009 Мерси, приятелю. С твоите Меси, знам че знаеш какво значи хубав тон! Би ли обяснил какво става на 2:35 и към 3:10? Сменям тонове, ръчно. на 2:35 е по-крънчи, за ритъм. На 3:10 съм включил рум симюлейшъна за соло. Казвам по спомен, не си пия редовно гинкото. Не искам да обидя притежателите на различните Хюс и Кетнер апаратури, включителни Тюбмен1,2, рак варианта и клонинга , който се разпространява във форума.(в момента имам и Атакс 80 - ще го ползвам за репетиционата, ако не замине) Това тук е съвсем друг клас и наистина мете улицата с тях. За мен е така. Не, че останалите кетнерчета са лоши, но всяко нещо си е добро спрямо парите си. Ако тюбмен 2 по спомен беше 700 марки, ето официалната цена на ПС64 http://s170.photobucket.com/albums/u270/ur...nt=DSC00411.jpg http://s170.photobucket.com/albums/u270/ur...nt=DSC00412.jpg ако не се вижда добре, кликва се върху снимката и цената се вижда ясно 2590 дм.... Какво да сравняваме, различен клас са. ПС 64 е бил да покаже, че ХиК не са каква да е фирма на пазара и е бил насочен към горният клас потребители. В последствие са установили, че е скъпо за масовият ползвател и са почнали тюбмените, важното е продажби да има. И за мен това е metal up your ass tone. Ще изплюя камъчето и ще кажа защо го подарявам толкова тънко. (всеки си има собствен възглед, но от моята кула, това е много повече подарък, отколкото пълдин за 0 (нула) лева.) Просто имам си друг такъв, а този дойде, като част от цената на ламповият крейт който продадох. От толкова добър преамп трудно бих се лишил, не и за толкова малко пари, ако имах само един. Със сигурност превъзхожда и Сеймър Дънкан Кинг тон генератора. Мерси за комплимента за свиренето, аз наистина съм доста приземен от година -две насам. Подрънквам за собствен кеф.Нямам никакви претенции. Ако бях добър, следната ми мисъл щеше да влезне в темата, какво са казали...... Който може - може. Който маже- маже. Thats the way it is. haha аз съм към вторите. А, за хората свикнали с ДИ, импулсни симулации и други артифишъл измишльoтини, поздрав с http://www.youtube.com/watch?v=T4AxQXmasg4 Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Хубав тон. И аз мисля, че презенса му е добре, не е прекален. Мда, и звукът е доста олдскуул, което поне на мен ми харесва. Цитирай
Recommended Posts