S-Sim-G Отговорено Септември 2, 2009 Share Отговорено Септември 2, 2009 Поправка, ще правя 15-ката при един майстор тъй като томан ми искат 250 евро за доставка, а да дадеш 250 евро за нещо което струва 298 евро е малко безмислено Ще изчакам Динакорд да го внесат 15 инчовото боксче , и тогава ще го взема... А дотогава хенд мейд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Такинса Отговорено Септември 3, 2009 Share Отговорено Септември 3, 2009 и аз с нов, 3-ти по ред Пешо , още не си черпил за първия Корт И аз не съм черпил за моя , ама ... със Здраве и ще видим как работи това чудо Поздрави !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Септември 3, 2009 Share Отговорено Септември 3, 2009 мисля че ще има още попълнения от Cort. ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Септември 8, 2009 Share Отговорено Септември 8, 2009 От доста време назряваше една идея в моята празна басистка глава... Днес тя узря и се роди ето това след кратки дилеми и леки проблеми, които бяха преодоляни с лекота Ibanez BTB 676 neck type 5pc BTB6 Maple/Bubinga neck-thru body Walnut/Light Ash wing body fret Medium frets bridge MR-2 bridge (17mm string spacing) neck pu Bartolini® MK2 neck pu bridge pu Bartolini® MK2 bridge pu equaliser Bartolini® MK2 3-band eq string Elixir® string Neck Dimension Scale 889mm/35" Width at Nut - 54mm Width at Last Fret - 88mm Thickness at 1st - 20mm Thickness at 12th - 22mm Radius - 500mmR Никога, ама никога няма да си купя процесор за този бас... Направо ме срина... Пожелявам приятно слушане на съседите ни тези дни П.П. Спешъл аферим на Ненчо за цялото търпение и голямото писане днес Аз не се бях подписвал толкова, колкото и той не беше писал до тази прекрасна утрин Поздрави, Вик Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Септември 9, 2009 Share Отговорено Септември 9, 2009 Айде, честито, Викторе! Да си го басираш със здраве! И да почерпиш! П.П. Пък като тестваме - може да си взема и един такъв! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Септември 9, 2009 Share Отговорено Септември 9, 2009 евала брат, само така.. добре дошъл в редколегиума на многострунните изтрещелци...пожелавам ти да си стържеш с кеф и много пари да ти изкара тоя хубавец.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Септември 9, 2009 Share Отговорено Септември 9, 2009 Мерсим, мерсим Бастът е много блаженна. Днес претърпя лек сетъп на двете тръсчета и направо заспа. Нисък екшън, леко свирене, просто... Ееееех, доживях да си взема и аз истински бас Мефи, ще тестваш, ще чуеш и предполагам ще вземеш. Струва си И ще пийм Жорка, мерси брат! Отдавна не сме се виждали и това трябва да прекъсне като глупост П.П. Да не забравя да мерся много на хората в магазина на Икономов. Момчета, много работа ми свършихте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
checho Отговорено Септември 9, 2009 Share Отговорено Септември 9, 2009 ее, голяма красавица бастът, въпреки че не съм басист, бая време я погледах ако не ти беше празна главата, къде щеше да узрее подобно нещо? честито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Септември 9, 2009 Share Отговорено Септември 9, 2009 За разлика от китарите, които не мога да понасям, явно правят готини басове. Много е красив, честито! Чак ми се ще и аз да си купя... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Септември 9, 2009 Share Отговорено Септември 9, 2009 Супер е баса ! С тоя нек-тру и с това магаре, дето всяка струна се хваща отделно, се получава още по-бистър и още по- дълъг тон, а даже четох някъде, че заради отделянето на струните в магарето се получава още по-голяма дефиниция на отделните тонове при акорди. Искам и аз такъв ! Само се чудя, преди или след Фендера да бъде ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Септември 9, 2009 Share Отговорено Септември 9, 2009 Ице, преди да взимаш, кажи, за да тестваш усърдно. Много е криво когато после нещо не ти хареса, а си набил масата пари в него... Аз все още се боря с трибандовия еквилайзер. Странна птица и много възможности. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Септември 9, 2009 Share Отговорено Септември 9, 2009 Ейй от една година се точа за 676 и все парите отиват за други работи. Благородно ти завиждам и да си свириш с кеф. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Септември 12, 2009 Share Отговорено Септември 12, 2009 (Редактирано) С тези две неща - руско ЛОМО (ламба 150 вата и кабинет 2 х 10" -специално избирани измежду 8 "еднакви" + пищялка) и правен бас (според разбирачи - от "сръбския бай Спас"), който е напукан и е пред разпадане (слепените дъски за тяло), с гриф, малко по-тънък от този на контрабаса ми, постигнах звученето, което търсих откакто за първи път хванах бас. На снимката басът е с нов колан по изключение - неговият е същия, но силно разкъсан и с напукана кожа. Струните са Ротосаунд (45-105 с 80 за Ла), няколко пъти варени, наследени от Айбънеца ми Роудстар 2 - прекрасни за търсения звук. Басът няколко години гниеше в куфара си, но скоро пак се влюбихме - този път за (по-)винаги! На следващата снимка се вижда жакът за кабинета (до него има нормален за сравнение), който изисква невероятно умствено напрежение, съчетано с постоянство, сила (психическа и физическа) за разкачането си: Редактирано Септември 12, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fildi Отговорено Септември 12, 2009 Share Отговорено Септември 12, 2009 ^ Ооо, честито, колега! Очаквахме да видим новите ти придобивки-мечта Трявва и да ги чуем по някое време... Да им се радваш много и да вадиш с тях най-басовия възможен звук Успехчета! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Септември 13, 2009 Share Отговорено Септември 13, 2009 Хехе, тенкююю! ...а за "най-басовия възможен звук" ще трябва за 25-и септември да ми вземете едно кабинетче с 18" говорител (давам жокер при поискване) - с наличното мога да правя възможно най-соловия басов звук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts