I=====I Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 По препоръка на fracture, и аз се изfuцk-вам с новата придобивка Ibanez SR905CNF. Да ми е честит и т.н. и т.н. :violin: :guitar: Активен ли е този звяр? Разкажи малко за звука му. Цитирай
Bo Yan Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Ами да се похваля и аз! От събота вече съм горд притежател на този бас: http://www.firstguitarshop.co.uk/view_prod...665b7153591a096 Вече беше изпробван на репетиция и мога ад кажа, че е страхотен! Адски удобен, и с невероятно добър звук! Опа - тъй като на линка има 2 модела да уточня, че моят е 4 струнния фретлес. от xxxx ли го купи? защото там имаше един такъв и аз го бях пробвал... много ми хареса.. да ти е честит! Цитирай
fracture Отговорено Декември 19, 2005 Автор Отговорено Декември 19, 2005 (Редактирано) Честито на Storm Warrior и Калата. Кажете нещо за звука - доста ми е интересно, понеже като четох каква дървесина е използвана, в спецификациите на двата баса се споменаваше Bubinga (за тялото на единия и за нека на другия). Напоследък май доста често се използва това дърво - поне с такива впечатления съм останал, та за това ме интересуват вашите мнения малко по обстойно. Редактирано Декември 19, 2005 от fracture Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 (Редактирано) Ами да се похваля и аз! От събота вече съм горд притежател на този бас: http://www.firstguitarshop.co.uk/view_prod...665b7153591a096 Вече беше изпробван на репетиция и мога ад кажа, че е страхотен! Адски удобен, и с невероятно добър звук! Опа - тъй като на линка има 2 модела да уточня, че моят е 4 струнния фретлес. Видях му цената £199.95 ... Ееееххх да можех да го намеря на подобна някъде из Софийските дебри музикални ама на...седя си и си подсмърчам...и нямам салфетки Редактирано Декември 20, 2005 от IgniteAll Цитирай
Storm Warrior Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Относно звука, трябва да посвиря и на по-добро кубе от това което ивмам и което вече си поръчах Като цяло първите впечатления от дървото са прекрасни, в случая тялото не е лакирано, което има и предимство има и недостатъци. Тялото и грифът са супер удобни, и вече чувствам осезателно подобрение в свиренето, макар и само за няколко дни! Остава да помисля дали да продавам стария бас, ама ми се струва че ще си го запазя, тъй като е one of a kind! (разбирайте не само добрия смисъл хахаха) Колкото до цената - това 199 паунда е много ниска цена за този бас, нормално се продава за около 235-255 паунда. Цитирай
KAE Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Активен ли е този звяр? Разкажи малко за звука му. Мда, активен е, адаптерите и трилентовото EQ са Bartolini, но стандартна серия МК-1. Звука кефи, балансиран като ниво навсякъде по грифа, най-дебелата жица обажда много добре на slap, с хубава атака и пълнота. За състейна никак не лъжат копелетата - отзвучава доста дълго, в сравнение с дъските, които съм имал досега Pop-ването на тънките струни е истинско удоволствие, без да избочва уши и с приятнен оттенък. Абе с две думи - кеф на буци. Само остава да го чуя на някакво по-голямо кубе, засега се ограничавам с едни евтини слушалки. Като се изцепят средите на макс и с високи на -10, вади готин заоблен тон, с добра тяга. За дърветата не мога да дам експертно мнение... Цитирай
Geo Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Честито и на двамата! Пожелавам ви още по-големи успехи в музиката. Цитирай
thedirt1 Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 Кала, честито! От къде си купи този хубостник? Икономов?!? Цитирай
KAE Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 (Редактирано) Икономов?!? thedirt1, питанката и удивителните, които си сложил, са достатъчно красноречиви Исках да оставя кинтата в БГ, но цените, които ми оферира "официалния вносител за България" отново ме направиха "дезертьор". Дейба. :guitar: Редактирано Декември 20, 2005 от Калата Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 (Редактирано) Тъй, и аз при големите батковци (и каки ако има) с моето никакво басче, ама аз си го харесвам и ми е удобно, което ми е най-важно. Много хора не харесват Стагг, но на мен това ми е втората китара купена на тази марка и съм много доволен. За тези пари - толкоз, за такъв басист като мен - и това е много!!! BC300-WS FUSION BASS GT-WALNUT STAIN 4-string "fusion" electric bass guitar - pickups: 1x jb + 1x pb - controls: 2x volume + 1x tone - body: solid alder wood - neck: hard maple / 867mm/ 34" 1/8 - fingerboard: rosewood / 24 frets - bridge: "jb" classic - machine heads: diecast, black - colour: walnut stain. Редактирано Декември 21, 2005 от IgniteAll Цитирай
bulby Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Е, време и аз да се похваля. Днес си получих чистак новия чифт P-bass pick-ups на Бартолини, с които смятам да си ъпгрейдна Yamaha-та. Bartolini 8S Нямам вкъщи поялник под ръка, но смятам още утре да го сложа и ще коментирам звука exclusively for the users of forum.muzikant.org Цитирай
ludmata Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 (Редактирано) Еййййййййй, аиде и аз да се изфукам най накрая днес си взех нови колони за вкъщи две по 150 W с 12" бас и 1" хорни.. Якооооооооооо, ма си нямам стъпалце Angermeans отде и колко пари ги взе??? Редактирано Декември 21, 2005 от ludmata Цитирай
fracture Отговорено Декември 21, 2005 Автор Отговорено Декември 21, 2005 Тъй, и аз при големите батковци (и каки ако има) с моето никакво басче ... @IgniteAll - как така "никакво", изглежда си супер басчето, направо се чудя, дали да не стана стагопритежател. @Angermeans - внимавай с поялника, шото аз имах бая перипетии (и най-важното - загуба на време поради мързел), та най накрая не аз свърших работата @ludmata - ти внимавай с прозорците ..., па като си намериш стъпалце - знаеш коя е правилната тема за обявления. на всички новоизфукали се - ЧЕСТИТО Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 @IgniteAll - как така "никакво", изглежда си супер басчето, направо се чудя, дали да не стана стагопритежател. Баса е супер як, след като си поиграх повече с него постигнах много унищожителен звук. Чистичко свирука и съм мнооого доволен Сега ми остава да свикна с него, защото правя преход от китара към бас и след вече 12 години китара ми се губят 2 струни и се пообърках малко, но това леееека полека изчезва и свиквам бързо. Нарекох го никакво басчето, защото не знаех какво се крив в туй дръвце Цитирай
Recommended Posts