Steff Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Мерси . Само да добавя, че няма да го ползвам с неговия усилвател, а със стъпалото Роланд, с което се сдобих. Пробвах и двата варианта, с Роланда е доста по-чисто и малко по-силно. Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Разбойник, честито, човеко, това е басченце, което определено ме накара да се загледам доста... Красота е! Това е да имаш нерви да се прави инструмента... Хвала! Офтопик: Скоро ще ида до Фактор-а за коланче, че моето ми извади раменцето Това май се очерата да е следващата ми покупка Аз си купих с новичък калъф за басчето ми и една мнооого семпла стойчица за него, да ми седи небрежно в стаичката на почит Скоро мисля за кубе... ако се намери някой Лариос, леле как ще се зарадвам... съседите също Но това е за по-благи финаносви дни :wall: Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 Нека да се похваля и аз - днес си взех още едно басче: http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe..._375/index.html Отивам да се напия по случая! :twisted: Цитирай
Burton Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 @Mephistofel, ха честито! Страхотно изглежда баса, онзи ден бях до Динакорда и аз в него се загледах Със здраве да си свириш на него Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 Ха честито ти басче бре Антонио!!! Требе да се съберем да полеем талпите... Малииииииии колко има да се черпимммм Цитирай
pacman Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Честито! Изглежда страхотно , сигурно така и звучи! :guitar: Цитирай
MDFk Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Честито и от мен! Със здраве, кеф и упорство да изхабяваш струни и паркет с вибрациите на петата! Цитирай
DeathZone Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) Честито и от мен , Антонио! Баааах колко яко изглежда .. убиец!!! Да го скъсаш от бичене!!!! Надявам се скоро и аз да му чуя душичката на туй нящо )))! Редактирано Март 10, 2006 от DeathZone Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Благодаря на всички за пожеланията - все пак като Адско Величие съм се специализирал в крадене на души,та мисля и на басчето да му я извадя от свирене! П.П. @don_pepinio и @DeathZone - ще,ще!!! :twisted: Цитирай
Dushmanina Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Хайде една виртуална честитка и от мен! Пък аз вече го чух - убиец е! Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Хайде една виртуална честитка и от мен! Пък аз вече го чух - убиец е! Ш-ш-ш-шът! Ти си връзкар! Цитирай
MDFk Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 Не е баш по темата, но... Колонки за PC Creative Inspire 5.1 Чух солото на пиано на Дереш Шериниан от лайва 98ма с Дрийм Тиатър и си казах че ще намеря всичко негово което съм пропуснал... Цитирай
KAE Отговорено Март 18, 2006 Отговорено Март 18, 2006 Тема с продължение: в G-mail-а вече се мъдри едно набързо скалъпено слап демо на любимата ми талпа. Нулеви честотни корекции, равен pickup balance. Красота. Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Ми аз пак да се похваля - вчера се сдобих с една "играчка" - "Trace Elliot" GP11 MK V Bass Preamp съм много доволен! Да ми е честит - отивам да го полея - ама не с лейката! Цитирай
circles Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 Ми аз пак да се похваля - вчера се сдобих с една "играчка" - "Trace Elliot" GP11 MK V Bass Preamp съм много доволен! Да ми е честит - отивам да го полея - ама не с лейката! аре честито г-н Митов, браво за постигнатия от вас положителен прираст в апаратурен аспект!! Цитирай
Recommended Posts