fracture Публикувано Декември 3, 2005 Публикувано Декември 3, 2005 Криейтвам нова тема, провокирана от един пост на Разбойника (благодаря да което ). Целта на тази тема е, всеки да се изфуква тука с нещо в наш'та си област. Започвам ... 1. От миналия месец басът ми е с нови адаптери Villex 2. Пак от миналия месец, съм притежател на VXL Bass Attack и понеже когато са изброени 1 и 2, винаги има и трето, тогава 3. Тоже от предидущия месец, притежавам и SR831QXLR но си е срам и позор за мене (басси, темичката несъздадена и от фукария на срамота), защото все още не съм намерил кабели за да комплектовам чейна Цитирай
badhabittt Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 аз пук си купих ново перо с което да дращя по кремоната ..... оба4е незнам за кво го купих като не свиря с перо от 2 години Цитирай
pacman Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Аз пък преди малко си преварих струните Стаг - все още не ми се дават пари за нови А и съм с нов адаптер- Пакмен къстъм мейд Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 Аз пък преди малко си преварих струните Стаг - все още не ми се дават пари за нови А и съм с нов адаптер- Пакмен къстъм мейд Аз това със струните го направих в началото на седмицата, макар, че мога да се изфукам, че имам един чисто нов комплект блу стиил струни Да се изфукам flisk ми зе ключове от ибей, и пак от там имам активни МЕК адаптери, и да се изфукам, ще си имам фретлес догодина. Не знам дали е за фукане, ама може и 1 глава 100вата лампова да избарам скоро за баса, ей така съвсем небрежно ПС и да се изфукам вчера си купих много яки обувки за зимата цък Цитирай
fracture Отговорено Декември 4, 2005 Автор Отговорено Декември 4, 2005 ...Не знам дали е за фукане, ама може и 1 глава 100вата лампова да избарам скоро за баса, ей така съвсем небрежно ПС и да се изфукам вчера си купих много яки обувки за зимата цък А е просто небрежно да попитам - и такива работи ли можеш да избараш ? btw: и аз искам такива обувки Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 не бе не е правя. просто малко едно добиче имах преди лампово и сега се надявам да тръгне не е пускано, щот имаше щети в него Аз пък искам да чуя тоя VXL Bass Attack Цитирай
fracture Отговорено Декември 4, 2005 Автор Отговорено Декември 4, 2005 Ам знаеш де живея, мое си донесеш басот или да басираш с моя, но озвучаването ми е на слушалки. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 най-добре ще ми е да си побася с моят бас ти ако идваш към шопско може да те замъкна в репитиционната да побасим в дует Цитирай
Martinez Отговорено Декември 9, 2005 Отговорено Декември 9, 2005 Аз съвсем скоро 6те се обзаведа с ето това, вече го пробвах и просто е страшна машина http://www.12stringbass.net/master.htm? http://www.12stringbass.net/SansAmpReview.htm Цитирай
fracture Отговорено Декември 9, 2005 Автор Отговорено Декември 9, 2005 Честито @Martinez, със здраве да си го басиш. Как се сдоби с SansAmp-а, аз едно време имах големи мераци за него, но така и не ме огря. btw: първия линк нещо не зацепва Цитирай
Martinez Отговорено Декември 9, 2005 Отговорено Декември 9, 2005 Честито @Martinez, със здраве да си го басиш. Как се сдоби с SansAmp-а, аз едно време имах големи мераци за него, но така и не ме огря. btw: първия линк нещо не зацепва Да и аз забелязах за линка - сори за което. Един познат Х-Американец си заминава за Щатите и ми го продава, тъй като тук просто ги няма. Цитирай
Storm Warrior Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 (Редактирано) Ами да се похваля и аз! От събота вече съм горд притежател на този бас: http://www.firstguitarshop.co.uk/view_prod...665b7153591a096 Вече беше изпробван на репетиция и мога ад кажа, че е страхотен! Адски удобен, и с невероятно добър звук! Опа - тъй като на линка има 2 модела да уточня, че моят е 4 струнния фретлес. Редактирано Декември 19, 2005 от Storm Warrior Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 честито!! готин бас изглежда Какви са му адаптерите ? Цитирай
Storm Warrior Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Адаптерите и цялата електроника е английска - Wilckinson. Цитирай
KAE Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 По препоръка на fracture, и аз се изfuцk-вам с новата придобивка Ibanez SR905CNF. Да ми е честит и т.н. и т.н. :violin: :guitar: Цитирай
Recommended Posts