the_gorer Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Браво, не вдявам от блек, но това е готско. Кой лейбъл ше го издава? Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 3, 2005 Автор Отговорено Декември 3, 2005 @JFog - Извинявай , все забравям че БГ пиъринга не е за всеки при даунлоуд и стрийминг Това парче + още няколко има на адреса на саундклик : http://www.soundclick.com/bands/pageartist.cfm?bandID=435275 Ще се радвам да споделиш и ти мнение като виден екстремен фен @TheGorer : Блгаодаря за това че си си направил труда да го чуеш. Лейбъла е малък - това ще му е първото издание и иам само уверенията на човека в Лондон, че ще направи всичко по СИ-дито да изглежда страхотно... Извинявам се,че за сега ще запазя името в тайна, но след около 3 седмици ако подпишем договор веднага ще го постна тук Цитирай
jFog Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 И аз много не топля от тия неща де,ама е вкусно. Предполагам че стила повелява барабаните да не се чуват много силно. Я обади с кво направи звука на китарата,да паднат няколко круши.. ако е това което предполагам... Абсолютни аплодисменти за гласа!!! :inlove: и къ$мет с издаването. Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 4, 2005 Автор Отговорено Декември 4, 2005 И аз много не топля от тия неща де,ама е вкусно. Предполагам че стила повелява барабаните да не се чуват много силно. Я обади с кво направи звука на китарата,да паднат няколко круши.. ако е това което предполагам... Абсолютни аплодисменти за гласа!!! :inlove: и къ$мет с издаването. @JFog Благодаря, че се включи и ти Китарите са ZOOM 505-2 , стар динамичен микрофон (нямам даже идея какъв е - със сигурност знам че не е Шуур), Руски пулт Сонар и кубенцето ми Marshall valvsтаte 30watt - като за съзжаление, него го използвам доста тихо и още не съм чувал капацитета на записана китара с усилено повече от 10% кубе Ммм това е няма други неща, има прекалено дразнещи среди в китарите, които не ми харесват, но така и не мога да ги отрежа както трябва. Живи здрави за следващият албум по-добре Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 бах го ф зуума, страшен саунд си докарал, за такава музика саунда е просто доколкото мога да преценя през слушалките ми :think: Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 (Редактирано) Ники, винаги съм ти се възхищавал как от миниатюрни мизерабъл нещица успяваш да извадиш максимум КПД! А китарния ти звук мога да разпозная със затворени уши! Запазена марка! Казвай къде е този лейбъл да отида и да им дудня по-бързо да издават! Респект! Редактирано Декември 4, 2005 от edgecrusher Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 (Редактирано) Eкстра е Ае чакаме албума, да се кефиме на музиката и да ти помагаме да се замогнеш Редактирано Декември 5, 2005 от Glacierise Цитирай
synchu Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Ники, винаги съм ти се възхищавал как от миниатюрни мизерабъл нещица успяваш да извадиш максимум КПД!А китарния ти звук мога да разпозная със затворени уши! Запазена марка! Казвай къде е този лейбъл да отида и да им дудня по-бързо да издават! Респект! ..и аз и аз браво ... аз страшно се изкефих. Нищо му няма на саунда, мноо си е добре. Цитирай
StanG Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Eкстра е Ае чакаме албума, да се кефиме на музиката и да ти помагаме да се замогнеш Хехехе ами на него (Ники,btw да черпи днес,има имен ден),това му е мечтата-да има голяма къща с басейн с мацки вътре и няколко коли Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 (Редактирано) И после българите сме били по-малко талантливи да бе да Парчето е супер и по нищто не отстъпва на западните блек банди А като каза и с какво си го записвал направо изби рибата Редактирано Декември 6, 2005 от f1_sound Цитирай
StanG Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Хех...пропуснал е да спомене тоновете софтуерна обработка...да не го карам да ви праща raw китарите,че ще има смех Цитирай
TheNextDimension Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 Много благодаря на всички вас които чуха парчето Благодаря ви за топлите оценки StanG - всъщност е и не е прав Само неговата китара (тази в лявата колона) има един стеинбергски копресор (мисля че го има по дефаулт в Кюбейс SX1) и другият използван ефект е Winatge Warmer - за бас китарата с готовия пресет който си го има Като цяло на изхода са забодени един AKAI Mastering Compression и Wintage Warmer - mastering set. Най -вероятно е много погрешно това което съм направил и оравя но звука придобива повечко обем На вокалите е използван единствено DYNAMICS - дефаултнатия процесор на Кюбейз-а и това е Отново благодаря за съпорта. Сега очаквам и бясното включване на господин Налбантов с някоя луда китара Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 И Налбантов в действие Малейййййййййййййй Акъла вън пак ще хвърчът глави Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Гот е звука, но защо единия канал е с този гаден дигитално звучащ distortion? Трябваше да я запишете като другата, но с друго разположение на микрофона (и/или евентуално eq). Касата щеше да е супер ако се чуваше и соло барабана ако можеше да не му личи толкова че е реден Просто мнение, разбира се, успех с лейбъла Цитирай
Recommended Posts