musicman Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Много добре обади китарката! Цитирай
synchu Отговорено Септември 23, 2009 Автор Отговорено Септември 23, 2009 С микрофон, без абсолютно никакви корекции, освен компресор за нивото. Микрофонът не е най-подходящия за запис на акустични китари ...защото не е много чист. Но другите, които са подходящи са леко в запас. FLAC File - High Resolution MP3 - 256Kbit excuse me playin'... Мше трябва да го запиша с подходящите май, че т'ва мноо среднисто и тук таме в ниските много траш настава Но дава хидея и освен т'ва с малко Кю и Върб ше бъде приказка И ...малко по-късно....с по-подходящ мик (SD): MP3 - 256Kbit Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Ако нямаше толкова ниски среди, тоя саунд даже ме кефи повече от първия ! Много харен бре Танасе ! Ти нали беше споменал че опъваш 13-ки струни ? Ей така, да съм наясно, че ми е интересно И се хващам на баса, че това като си го свирил бебока е спял ! Цитирай
synchu Отговорено Септември 23, 2009 Автор Отговорено Септември 23, 2009 Taзи специално е с 12-54. Eми мноо ясно че спи То си е единайсет и половина Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Чува се щото как леко пипкаш китарката Цитирай
synchu Отговорено Септември 24, 2009 Автор Отговорено Септември 24, 2009 Еми не е много леко Но сега като ги преслушах на прясна глава и уши ...и първия микрофон никак не е лош - даже си е добър Цитирай
zwero Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Браво, китарата звучи страхотно. Цитирай
synchu Отговорено Септември 26, 2009 Автор Отговорено Септември 26, 2009 ^Благодарим LD -FLAC File - High Resolution LD - MP3 - 256Kbit SD - MP3 - 256Kbit Цитирай
Бицев Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Да, ама ме хащаш в командировка - а микрофони не се оценяват на лаптоп Нито дори на слушалки (поне не като моите, с които се приспивам по самолетите - активно шумоподавящи - в никакъв случай не студийни). Ще послушам, ако е речено, като се прибера. Но и на тази не-меродавна 'система' ще са верни следните наблюдения: 1. С микрофон си е по-добре дори от най-добрите адаптери. Откривам препечения хляб, но щом и тука се чува - не остава съмнение. 2. Няма 'правилен' микрофон за акустична китара. Едни пишат с малки диафрагми, други с големи. Трети - с комбинации, в които нерядко влизат и лентички, и динамични микрофони (от скъпите, не сценични 58-ци). Всичко е 'според зависи'. 3. Все повече ме удивлява доколко маниера на свирене и почерка на китариста може да променят дори звука на китарата. Вече го отбелязах, анализирайки самплите на Visiondan - сега го забелязвам и при тебе. Аз ЛаривЕта не съм порбвал в ръцете си, но съм чувал и записи на артисти, и търговски демо сампли. А това звучи малко по-различно. Вероятно звучи Synchu. След седмица може пак да кажа какво чувам от микрофоните на монитори. В. П.с. И още веднъж за свиренето Цитирай
synchu Отговорено Октомври 1, 2009 Автор Отговорено Октомври 1, 2009 Thanks Под "правилен" микрофон, в този случай имам предвид - от моя набор микрофони, тези които най-много ми харесват като звук за акустична китара в солово изпълнение. Просто беше наблизо този А иначе правила няма Цитирай
synchu Отговорено Март 9, 2010 Автор Отговорено Март 9, 2010 Още един кратък (малко неперфектни условия - "В търсене на Немо", малки момиченца) с микрофон http://music.synchu.com/Larrivee_Bors.mp3 Цитирай
Recommended Posts