Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Търся да купя пакета с барабанни семпли FXPansion BFD. Убих се да го търся това чудо, но изглежда никой го няма. Надявам се, че професионалистите от форума ще се отзоват. Ако някой го има и желае да ми го драсне на CD-та или на DVD-та, да ми пише на мейл vladdich@abv.bg , на ICQ 195119857 или да ми прати лично съобщение чрез този форум.

Мерси предварително!

И преди да почне караницата: Armaggideon, не се сърди, човече, бедни хора сме, крадем софтуер.

Sad but true.

• Отговори 73
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Търся да купя пакета с барабанни семпли FXPansion BFD. Убих се да го търся това чудо, но изглежда никой го няма. Надявам се, че професионалистите от форума ще се отзоват. Ако някой го има и желае да ми го драсне на CD-та или на DVD-та, да ми пише на мейл vladdich@abv.bg , на ICQ 195119857 или да ми прати лично съобщение чрез този форум.

Мерси предварително!

И преди да почне караницата: Armaggideon, не се сърди, човече, бедни хора сме, крадем софтуер.

Sad but true.

и на мен също..B)

търся го от 1 година нета мие бавен:P

Отговорено

Аз го свалям през мулето от декември месец. :green:

Досега съм свалил:

от първия диск (общо 2.71GB) - свалени 2.51GB

от втория диск (общо 2.69GB) - свалени 2.40GB

Стискайте палци да не се окаже фалшименто някой от файловете, щото иначе :killyou:

Иначе така като гледам до края на март ще стане. :P

Отговорено
Аз го свалям през мулето от декември месец. :green:

Досега съм свалил:

от първия диск (общо 2.71GB) - свалени 2.51GB

от втория диск (общо 2.69GB) - свалени 2.40GB

Стискайте палци да не се окаже фалшименто някой от файловете, щото иначе :killyou:

Иначе така като гледам до края на март ще стане. :P

:)B)

Отговорено

Пичове, аз самия го смъквам от еDonkey и от първия диск (2,74 G) съм смъкнал 841 Megs. Според програмата ми остават 150 часа да го смъкна цялото, ама те толкоз оставаха и в началото, а ето, че вече половин месец го смъквам.

Изглежда Delian го има. Ще взема да му драсна някой ред, щото ме мързи да го смъквам тоз гигабайтовия добик.

Отговорено

Ако междувременно някой друг от търсещите го набара, да се обади моментално. Адски ми е спешно да си го набавя в най-скоро време, защото имам тука едно Goregrind проектче, дето не търпи отлагане. А за такъв вид muSICK трябва да се ползва нещо, което възпроизвежда нечовешки тъпани :lol:

Отговорено

Ам разтърсете се бе, само аз ли ще давам зор тука? От това, което съм чел за би-еф-дито съм се убедил, че друго не ти требе, независимо дали свириш джаз, блус или дет метъл. Всички го искаме, дай да направим подписка и да я пратим на някой Warez сайт муахахахахаха :lol:

Отговорено

И да даваш зор по-бързо няма да тръгне да даунлоудва. :beer:

При мен капе с 1-2к, но щом съм свалил 5Gb, все ще дочакам да се източат и оставащите 400Mb, защото нямам път към София скоро. Иначе като се източи и аз бих го дал на всеки, нп. Дотогава ползвайте Drumkit from Hell, на мен ми харесва как звучи за метъл. (лично мнение)

Отговорено (Редактирано)

Аз имам Drumkit From Hell Multiformat, но BFD-то е многократно по-добро. и то не само защото е към 9 гигабайта (то и автентичният Drumkit From Hell е толкоз), а заради вградената му функция за хуманизация. Ако ползваш Battery, Drumkit from Hell, или Imperial, и искаш реалистични барабани, трябва да си играеш да настройваш велоситито на MIDIтата, а това са часове досадна работа и то само за една песен. BFD ти дава възможност да ти рендомизира семплите дори самото MIDI да е право като дъска откъм велосити. Ей затова го искам него и само него.

А иначе едва ли има по-добри фусове от тези на Drumkit From Hell. Просто са невероятно реалистични, ама кат не ми се занимава с MIDI оптимизация... Те от FXPansion направиха конвертер за Drumkit From Hell и сега звуците от DKFH могат да се конвертират в BFD формат и да се ползват с BFD :cheers:

Маса куул, а?

Лошото е, че автентичния DKFH e около 10 GB, така че ако трябва тепърва да го смъкваме и него само заради готините му фусове, то по-добре да си караме с оригиналните звуци на BFD. Обзалагам се, че и те не са никак лоши :cheers:

Редактирано от the_gorer
Отговорено

Имам БФД, имам Дръмкит фром хелл двете версии - едната е на 1двд, другата е на 9двд-та. Склонен съм да ги дам, стига да не ме накарате мен да ги копирам - кажете кога и къде ще пием бира и ще копираме двд-та и нямате проблеми B)