Wandering Spirit Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Класикът срещу педалът с много възможности. Мнения? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 +1 за Digitech - a - многофункционален! Цитирай
zeratuL_x Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Давам глас за Ds-1,просто за мен многофункционалност не е предимство.Все пак като знаеш каква музика свириш си взимаш това от което имаш нужда. Цитирай
trolla Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 +1 за Digitech - a - многофункционален! Цитирай
krismana Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 +1 за Ds-1 понеже като си намериш твоя тон целия смисъл на многофункционалността (баси думата...) се губи Цитирай
trolla Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Мисля че шанса да открие (или поне да се доближи до) своя звук е по голям с DigiTech-a от колкото с boss-a тъй като ДФ7 газполага с доста товече различни видове саунд и така може да решиш кой ти е най на сърце Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 (Редактирано) Колкото повече, толкова повече! Мечо Пух ---------------------------------------------------------------- Ds-1 без мод е направо плачевен - звучи евтино. ..ма той си е евтин де.. А Дигитека е смъртоносен! Много настройки, много звуци и всите от яки по-яки! Прибран звук. Естествено правя сравнение между двата педала ако изобщо могат да се сравняват миксер и кухненски робот. Редактирано Септември 12, 2009 от EAmechaniX Цитирай
Wandering Spirit Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 Пропуснах да ви попитам и за Digitech Chorus Factory Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Ds-1 без мод е направо плачевен - звучи евтино. ..ма той си е евтин де..то е ясно,че е евтин,ма се чудя как китаристи като Майк Стърн (и аз ) го използват..Краси,не се заяждам,но всичко е до търсене на определен звук,който за всеки е различно добър. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Така е ман! На вкус и на цвет...и на опит... Цитирай
MiroLambov Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 (Редактирано) Пропуснах да ви попитам и за Digitech Chorus Factory Наточил съм се на тоя педал заради различните видове саунд. Мисля че си заслужава парите, поне по-това което съм гледал в интернет. Естествено първо трябва и да се пробва на живо за да се прецени. Редактирано Септември 12, 2009 от CursedSoul Цитирай
Slav Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Освен 7-те дисторшъна, наблъскани в него, DF-7 си има дори амп симулация. Цитирай
shtur4o Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 Айде и аз да дам друга посока на мислене - Digitech Hardwire SC-2 Valve Distortion. Страхотна изработка, 2 бленди, супер true by-pass и за моите уши звучи убийствено. Гейна не е безкраен, но предостатъчен за як хард рок и ....хеви да кажем. Зависи в какво ще го включваш де.Не си споменал амп. Просто го пробвай ако имаш възможност."Фактор" ги внасят. Успех с избора! И да се похвалиш после Цитирай
noflip Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 аз пък направих преди време компромисен вариант - купих си Digitech Hot Head. Той се води еквивалент на Boss DS-1 и според мен по нищо не му отстъпва, а даже има и спиикър симулация в него за такива като мен, които свирят на PCто си. чек ит аут процесори не обичам. не си падам по дигитални ефекти (ха! ама свиря на компютър ) Цитирай
Recommended Posts