the_gorer Публикувано Септември 3, 2009 Share Публикувано Септември 3, 2009 Тия адд-наха моята група в МайСпейс и реших да споделя. http://www.myspace.com/blackmetalpedal Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Септември 3, 2009 Share Отговорено Септември 3, 2009 (Редактирано) Всички звуци, които не бих искал китарата ми да издава, събрани в една кутийка П.С. Удивително, че това е точно 666-тия ми коментар Редактирано Септември 3, 2009 от Valserp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Септември 4, 2009 Share Отговорено Септември 4, 2009 Много лют!Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MasterOfDisaster Отговорено Септември 4, 2009 Share Отговорено Септември 4, 2009 Бруталия.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Септември 4, 2009 Share Отговорено Септември 4, 2009 Значи, в MySpace-а им демотата не ми звучат добре - даже звучат лошо. Но видео демото е много кораво. Върши си работа за тоя стил ефектчето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Септември 4, 2009 Автор Share Отговорено Септември 4, 2009 Всички звуци, които не бих искал китарата ми да издава, събрани в една кутийка П.С. Удивително, че това е точно 666-тия ми коментар Добро съвпадение с 666-тия пост. Иначе звукът е направен да е максимално гаден напълно умишлено. Този дист имитира скърцащият звук от началото на блек метъла - когато намръщени тийнове са пращяли по гаражи и мазета с неясна като качество апаратура и с експериментаторски настройки на EQ-то на амповете. Който е слушал стар норвежки блЯк метъл, знае за какъв саунд идва реч. И дистерът го имитира идеално. _ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Септември 4, 2009 Share Отговорено Септември 4, 2009 Not everyone likes metal... Fuck them! :) :metalist: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 10, 2009 Share Отговорено Септември 10, 2009 Ужасно ми звучи, но може би проблемът е в мен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rock Forever Отговорено Септември 10, 2009 Share Отговорено Септември 10, 2009 ^ И аз имам такъв проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trolla Отговорено Септември 10, 2009 Share Отговорено Септември 10, 2009 Not everyone likes metal...Fuck them! :metalist: Проблема е че не харесвате блЯк мЯтал Мен ме кефи - много Иморталстки звучи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
linkrage Отговорено Март 18, 2010 Share Отговорено Март 18, 2010 (Редактирано) Значи това е по-скоро overdrive който дори става за някви рокаджийщини и квото се сетите дето не нещо а-ла NEO-blah. Идеято му е да звучи като супер стар лампов амп дето е drive-ът е врътнат на макс - дам има такова подобие съгласен съм. Но честно казано по-ми допада като се вкара и малко gain от амп-а но трябва да е малко че става мазня иначе Днес го сравнявах с "MXR ZW44 Wylde Overdrive" - звучи по-олд скуул и по true наистина. MXR-a е някък си по-дървен като звук, ама тва си е мое мнение де P.S. Извинявам се че пиша тук, но попаднах от Google на тази тема и просто се ентусиазирах супер много. Пък и в раздел "продавам" не ми се спами Редактирано Март 19, 2010 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts