Angelina Sekulova Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Това момче ме изненада с чудесна композиция! DREAMMIND, надявам се измисленото от мен да ти допадне... Май го направих много различно от всичко, което съм пускала във форума. Wait for the intermezzo... MAD Song --- МодЕдит: Позволих си да сложа работещия вече линк и тук. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 18, 2009 Отговорено Август 18, 2009 Ако може някъде другаде да се шерне по възможност , че от този сайт чувам само нещо като развален грамофон + детски синтезатор. Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 18, 2009 Отговорено Август 18, 2009 (Редактирано) 'Убаво ! Един Въпросчо, обаче, мъчи моите уши - гласът звучи "подмладен", тийнейджърски. Това търсен ефект ли е, предвид явната обработка на вокалните партии ? Редактирано Август 18, 2009 от prayer4eto Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Август 18, 2009 Автор Отговорено Август 18, 2009 Sorry, 4shared се батиса. Реже го с 20 секунди накрая. Всъщност, записът на гласовете е "странен", защото съм го правила... аз. И съм се опитала да го докарам със суха бленда и някакъв измислен ефект, малко както са записите на Аланис Морисет. То и хрумванията ми са странни в този вариант. Ако успея да го кача и на другия сървър, ще пусна още един линк. Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 18, 2009 Отговорено Август 18, 2009 (Редактирано) Ааа, Морисетски-и, рай'ш ле ! Ако махнеш ефекта и загрееш с разпъване на устата чрез метода "вафла нАпреко", ще го докараш досущ като нея Редактирано Август 18, 2009 от prayer4eto Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Август 18, 2009 Автор Отговорено Август 18, 2009 (Редактирано) Почти никъде няма ефект. Истината е, че съм копирала едни и същи писти на два канала и само съм поразместила панорамите на вокала. След което съм дръпнала и двата канала надолу като децибели. Иначе... така съм си го изпяла. Просто... експеримент. Всъщност при някакъв друг замисъл може да се получи Джо-Лин-Търнърско (но такива вече съм ги правила). Обаче тракът на DREAMMIND e страхотен! И свирнята също, много ме изкефи, честно! Той е авторът и го чакам да си каже думата... Редактирано Август 18, 2009 от Angelina Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 Angelina Президент! Супеееер много ме изкефи , просто не мога да спра да слушам от одеве и ще има ощееее мноооооооооооого слушания. Мнооого музика си вкарала страхотни неща. Ето и в 4шаред.цом http://www.4shared.com/file/126064305/9065...elina-_Mad.html Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 Е, да го чуя и аз най-сетне, щото от първия линк звучеше на пресекулки все едно е 8-бита. С един приличен микс ще заспи. Вокалите трябва да се пренесат с ревърбче навътре... по-дълбоко. А на акапелния хор трябва даоста играчка с EQ и ревърба и хорусче. Иначе песента не е в моя стил, но става за хитче в стил Anouk - It's so Hard. Nobody's Wife е друга ракия. Цитирай
Telerig Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 Песента и свирнята са супер! Моето мнение е, че ако се изпее с оригиналната " Ангелинска" бленда и се използват други барабани ( най добре записани "на живо") ще стане върха...ритъм китарите ми са малко "тънки" , но това е вече въпрос на усет Готина е песничката Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Август 19, 2009 Автор Отговорено Август 19, 2009 ... Мнооого музика си вкарала... Ох, олекна ми. А ти вместо да се криеш толкова време, вземи свири, записвай и пускай по-активно из форума. (Кой знае още колко хора има такива, дето... не си знаят силата.) @Kurt Uvash, изцяло споделям мнението ти за микса - това е основният дефицит. Качих го пак във 4shared. И в линка на @DREAMMIND сървърът е "отхапал" 20 секунди от финала, но аз зацепих каква сме я свършили. Оиригналният бектрак дойде като мп3 с честота на семплиране 48 000. И аз, главата празна, уж го сейвнах на 44 100, но псле всички тракчета по сесията, и респективно цялата сесия, са се сетнали автоматично на 48 000. Извинявам се, че не съм погледнала преди да пусна. Сега ще деактивирам първия линк и пускам нов пълен и работещ линк (най-сетне ): MAD_DREAMMIND feat. Angelina @Telerig и аз сериозно си го мисля това за по-изчистената бленда. С тия тарикатлъци, дето съм ги опитвала, основните вокали остават предимно на "средни високи" и на места звуча малко като ония злостни джудженца от Twin Peaks, които минаваха под праговете на вратите и говореха като изгълтали балони с хелий... Благодаря на всички ви за добрите отзиви и споделения хумор. Цитирай
checho Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 хайл и аз слушах доста пъти парчето, много ми харесаха китарките, вокалите също, но...ще си позволя да отправя към Angelina една малка забележка като започнеш да повтаряш mad си мисля, че песента е на руски, толкова меко го изговаряш това звучи смешно на фона на страхотната песен, но на мен лично ми се набива в главата и ми пречи да се съсредоточа върху останалото може да съм дребнав или пък да е нещо от микса/ефектите(знам ли, не разбирам), но го пуснах на две мацки(и двете харесаха песента, въпреки че не слушат този стил музика, наистина добра работа сте свършили явно ) и и двете ми казаха, че произношението на думата им е направило впечатление... така или иначе - рок он \/ Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 На мен лично ми хареса. Може да има дребнавости за доизглаждане, но съм сигурен, че всички коментиращи го правят само с добри намерения и защото вярват, че можете да го направите не супер, а мега-супер! Успех! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 Йеее ,благодяря на всички за отзивите, наистина се радвам ,че ви хареса парчето и още повече благодаря за препоръките, които ще ни бъдат полезни при записа/студиен/ на парчето. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Август 21, 2009 Автор Отговорено Август 21, 2009 На мен лично ми хареса. Може да има дребнавости за доизглаждане, но съм сигурен, че всички коментиращи го правят само с добри намерения и защото вярват, че можете да го направите не супер, а мега-супер! Успех! Много благодаря за всички коментари! И аз, като Baby Thomas, съм искрено зарадвана, че пишещите в темата са открили нещо ценно за себе си свръх "техническите подробности", което за нас с DREAMMIND (като новоизлюпен "авторски тандем") е ужасно важно. Исках да се пробвам за едно такова парче, което да има потенциал да е групарско, живо, клубно - такъв опит не съм правила до момента и ми е интересно, та знае ли се! Непременно ще опитвам още версии на пеенето преди да се организираме за студио. И, checho, на всяка цена ще се съобразя с твоята конструктивна забележка. Цитирай
Recommended Posts