Mark Avrelii Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 кевя им се на Абсолют! радвам се 4е има още фенове на Абсолют жалко 4е се разпаднахме.
jFog Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 мале къде ме отвяхте ... ами хора да ви кажа не съм тръгнал да ставам професионалист че да ми требват некфи скъпи работи ... не съм рокфелер ей тоя Line 6 колко пари е ?? http://www.line6.com/spiderii/15.html ъм...към 300-300 и нещо, пари трябва да стигнат мисля, за 15 ватовия
Haso Отговорено Май 9, 2007 Отговорено Май 9, 2007 Първо здрасти! Случайно видях че съм намесен във форума от един мой добър приятел и бивш вокал. Ibaneza е UNIVERSE.Той просто не е добре запознат.Тъй като видях че за теб съществуват само две думи,моделът е същият като на клипа Lie. Черен със зелен хардуер. При записите на AWAKE John ползва стандартен IBANEZ UNIVERSE BK7 както надявам се знаеш неговият модел започва да се произвежда от следващата година. Относно темата процесор или кубенце, според мен трябва да бъде " Процесор и лампови усилватели" .Смятам че имам известен опит по въпроса и много ще се радвам да бъда полезен по темата.
Fanatik_Priest Отговорено Май 10, 2007 Отговорено Май 10, 2007 ^Свърши, баце. Утече работата. Човек направо се чуди как изравяте теми от преди 2 години и си мислете, че са актуални!
Recommended Posts