Jump to content
Българският форум за музиканти

Струни


Rezachka

Recommended Posts

Преди 2 седмици си купих нови струни, вече на места са си направо кафяви, стига бе толкова бързо ли ръждясват о.О Както и да е... Това ме навежда на мисълта да си купя нови и бих се радвал хората с повече опит да ми препоръчат какви да взема, или може би защото не ползвам никакви препарати се получава така ?

 

Ако някой го интересува струните дето си взех бяха Yamaha..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Диадариоп олзвам (най-често 11ки макар и да не са като за киатарата ми) и съм изкллючително доволен. Сменям ги през месец, но сега съм със едни български, понеже не ми се даваха пари за струни. Ха-ха. А ако не искаш да ръждясват си вземи такива, които не ръждясват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Earnie Ball ползвам аз ;) нз дали точно така се пишеха -10ки.Иначе ако няма си взимам D'addario или Yamaha.Издържат там месец два :offtopic-001: чистя ги от време на време с кърпа иначе ако имаш повечко парички Elixir си вземи ;) Ама на мен малко не ми паснаха щото навсякаде покритието седи само там дето удрям пауър акорди са изтъркало и почерняло хаха и са чува един кофти шум такъв като удрям с перцето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм със същия проблем, явно съм прекалено кисел :offtopic-001: и прецаквам всякакви струни за максимум седмица. Моето решение е Elixir + редовно чистене(ПРЕДИ и след всяко свирене), и то с кокосово масло или някой от комерсиалните продукти за струни(аз лично съм мн доволен от кокосовото масло)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То аз не се потя много, + това съм в Лондон сега и тука въобще не е жега и просто останах доста учуден от тези струни последните..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.