Rezachka Публикувано Август 2, 2009 Публикувано Август 2, 2009 Преди 2 седмици си купих нови струни, вече на места са си направо кафяви, стига бе толкова бързо ли ръждясват о.О Както и да е... Това ме навежда на мисълта да си купя нови и бих се радвал хората с повече опит да ми препоръчат какви да взема, или може би защото не ползвам никакви препарати се получава така ? Ако някой го интересува струните дето си взех бяха Yamaha..
Камен Недев Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Диадариоп олзвам (най-често 11ки макар и да не са като за киатарата ми) и съм изкллючително доволен. Сменям ги през месец, но сега съм със едни български, понеже не ми се даваха пари за струни. Ха-ха. А ако не искаш да ръждясват си вземи такива, които не ръждясват.
Rezachka Отговорено Август 2, 2009 Автор Отговорено Август 2, 2009 Аз лично от D'addario не съм много доволен..
Arteglam Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Earnie Ball ползвам аз нз дали точно така се пишеха -10ки.Иначе ако няма си взимам D'addario или Yamaha.Издържат там месец два чистя ги от време на време с кърпа иначе ако имаш повечко парички Elixir си вземи Ама на мен малко не ми паснаха щото навсякаде покритието седи само там дето удрям пауър акорди са изтъркало и почерняло хаха и са чува един кофти шум такъв като удрям с перцето.
Jorko_Beliata Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 След свирене - почиствай с книжна салфетка. Всеки път.
Rezachka Отговорено Август 2, 2009 Автор Отговорено Август 2, 2009 Е тея Elixir ги гледам ся 9 паунда, това ме устройва може да ги пробвам, но нека видим дали ще се посъберат още мнения тук..
7thString Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Аз съм със същия проблем, явно съм прекалено кисел и прецаквам всякакви струни за максимум седмица. Моето решение е Elixir + редовно чистене(ПРЕДИ и след всяко свирене), и то с кокосово масло или някой от комерсиалните продукти за струни(аз лично съм мн доволен от кокосовото масло)
Rezachka Отговорено Август 2, 2009 Автор Отговорено Август 2, 2009 То аз не се потя много, + това съм в Лондон сега и тука въобще не е жега и просто останах доста учуден от тези струни последните..
Baby Thomas Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Само Elixir, просто са на светлинни години пред другите! Има такава супер обширна тема ТУК. Прочети и пиши там.
synchu Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 E чат пат и звука има значение, не само дали траят ...а? Айде хоп към другата тема.
Recommended Posts