sa6tiat Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Забравих да кажа, че съм очарован от това как успява да забавлява публиката във всеки един момент, дори и когато не свири! Историята за Франк Запа ме разби! biggrin.gif Разкажииииии....!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 за тези които не са били - снощи целият концерт бе заснет и ще бъда пуснат на официално DVD - предполагам че снимаше екип на Вай някой да каже какви бяха апаратурите от 2ри балкон - видях - Дейв - с халф стак Легъси(Стив гарантира 4е корекциите му са до 11 - и 4е мацките ще се изкефят от звука и свиренето на Дейв - но не гарантира 11 бебета ) Тони - май беше с ривера ( китари Карвин - ел и акустични) Стив - имаше 4х12 - на които пишеше Вай - те са с Селешън Винтидж 30 - той това си полва - обаче имаше бая ракове Били - с Ампег - както винаги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 С Rivera беше Ерик Сардинас. На Тони не му видях ампа, ама знам, че и той свири с Карвин Легаси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ba6 maistora Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 за тези които не са били - снощи целият концерт бе заснет и ще бъда пуснат на официално DVD - предполагам че снимаше екип на Вай някой да каже какви бяха апаратурите от 2ри балкон - видях - Дейв - с халф стак Легъси(Стив гарантира 4е корекциите му са до 11 - и 4е мацките ще се изкефят от звука и свиренето на Дейв - но не гарантира 11 бебета ) Тони - май беше с ривера ( китари Карвин - ел и акустични) Стив - имаше 4х12 - на които пишеше Вай - те са с Селешън Винтидж 30 - той това си полва - обаче имаше бая ракове Били - с Ампег - както винаги с ривера беше Сардинас, обаче поне мене 1-ят концерт ме изкефи повече, може би защото беше 1-ви, абе някой няма ли да сложи снимки от концерта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Screwdriver Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Не съм най-големия фен на Vai, но концерта беше лудница. Сардинас направо ми отвя главата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sentenced Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 С две думи - нямам думи, с една - ХИЧ... Беше страхотно... :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Забравих да кажа, че съм очарован от това как успява да забавлява публиката във всеки един момент, дори и когато не свири! Историята за Франк Запа ме разби! biggrin.gif Разкажииииии....!!!! Еми Стив Вай, за да убие време докато му настройваха китарата ,говореше за Франк Запа - как е имал честта да свири с него.........как с Франк Запа не можело да се спори - Даже и да не е прав той винаги излизал прав Ей такива работи и после разказа следната случка : Франк Запа бил поканен на някакво Тоулкшоу(Подобно на "Слави)Където водещия бил много хаплив,заяждал се с гостите си,карал ги да се чувстват неудобно,също така бил и с един крак,а другият му крак бил дървен!И влиза Франк Запа при което Гореспоменатия Водещ му казва -С тази дълга коса това значи трябва да си жена При което Франк Запа му отговорил: -С този дървен крак ти значи трябва да си маса! Айде радвайте се!Ма друго си е Вай да го разкаже......... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Някой някакви снимки да качи? Много ми се ще да видя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didopeshev Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 направил сам към 60 снимки и 4 клипчета сега търся къде да ги кача, зашото много не съм запознат как става. Иначе относно концерта..... ,aaa хванах слайд-а на Сардинас и снимки със Вай,Били,Сардинас и Джерами Колсън .....кеф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dushmanina Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Що така направиха тия, хора бе, що така? Знаех си аз - лудите трябва да ги държат под око... Пак ни отнесоха главите тази шайка главорези... Новиот дръмър - Йеремия Цолов - и той един дол дренки с останалите... П.П. Само да се изфукам: имам си перце от Тони, автографи от све и снимчици с повечето... Нъцки! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Концерта беше просто МЕГА ИЗКЪРТВАЩ!!! Разцепих се отсекъде, тия са абсолютни психари и диваци!!! Още не знам къде се намирам!!! Мен лично саунда много ми хареса, освен, че касата малко прекалено много дънеше и заглушаваше Били, а ние искахме да чуем и него, нали? Но дръмера пък също беше уникално зъл! А на Сардинас саунда нещо не ме забавляваше... Дейв наистина, както някой спомена, беше супер як. Тони както винаги отличен, но и на него му се губеше малко клавирка-свирката... За Били няма как да се каже нещо освен суперлативи, а Вай беше направо извънземен. Не мога да проумея как свири с толкова мерак, ентусиазъм и вдъхновение ВСЯКА ВЕЧЕР?!?!? Тотален РЕСПЕКТ към всички дюдери, номер едно са!!! П.П. Искаше ми се да чуя още Incantation, Tender Surrender & Purple Rain... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Ноември 18, 2005 Share Отговорено Ноември 18, 2005 За любопитните и статистиците: Steve Vai Live In Sofia, Bulgaria National Palace Of Culture Hall No1, 16.11.2005 Part 1: 1. Glorious 2. The Audience Is Listening 3. Band Intro 4. Building The Church 5. The Crying Machine 6. K'm Pee Du Wee 7. Guitar solo - Dave Weiner 8. The Reaper 9. Whispering A Prayer 10. Freak Show Excess 11. Key Board solo - Tony MacAlpine Acoustic Set: 12. Strumming 13. Melissa's garden 14. Sisters 15. Rescue Me Or Bury Me 16. The Boy/Girl Song 17. Red Bull 18. Call It Sleep 19. Pusa Road 20. Drum solo - Jeremy Coison Part 3: 21. Midway Creatures 22. Suspence / Bass solo - Billy Sheehan 23. Becoming 24. Lotus Feet 25. I'm The Hell Outta Here Encore: 26. Liberty 27. My Guitar Wants To Kill Your Mama /with Eric Sardinas/ 28. For The Love Of God Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NitroBGA Отговорено Ноември 18, 2005 Share Отговорено Ноември 18, 2005 Благодарности Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Ноември 18, 2005 Share Отговорено Ноември 18, 2005 как ще ги стигнем тия бе хора... 25 години на сцена трепе с резачки, солачки, акустички, перца, пръсти... ефекти, усилватели, светлини. по едно време имах чувството, че не съм на родната си планета... и всички стояха прави... е, какво по-хубаво за един артист като Вай. Аз стоях прав и не знам защо, ама много кратък ми се стори концерта. Аз знам, че времето си е СУБЕКТИВНА величина, ама това си беше безмълвно просто! айде, нека всекиму подобна изява да осъществи все някога. Стиви е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Ноември 18, 2005 Share Отговорено Ноември 18, 2005 за тези които не са били - снощи целият концерт бе заснет и ще бъда пуснат на официално DVD - предполагам че снимаше екип на Вай Не видях екип. Видях един дебел да виси насред сцената през цялото време с няква пичевъшка камерка. През цялото време прави няк'ви крупни на манекена и ко. Ако има DVD най-вероятно (всъщност сигурно е)няма а бъде записано у нас. Твърде е възможно в крайния продукт да има няколко крупни кадъра на лице, ръце и др. такива, коида да са от БГ но ние няма как да разберем това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts