vaicho Публикувано Ноември 17, 2005 Share Публикувано Ноември 17, 2005 За тези които не бяха, могат само да съжеляват, концерта беше доста добър и звука също Аз малко съм пристрастен по принцип, но само ме хвана яд че не дойде с Върджил Донати На тези които бяха, надявам се да сте се накефили Интересно ми е да чуя повече мнения за концерта и за това създадох тази тема Успехи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rud Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Концерта си беше направо велик!А и + Били Шийн...кво повече!?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Бе не бил лош, ти луд ли си бе батка?! Тва беше умопомрачително просто, не съм и предполагал че можа да има такова нещо!!! Неам думи сега. Утре мое да съм повече на земята Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepislang Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Беше нечовешка работа...няма какво да обяснявам-то трябва да се види и чуе и то на живо! Мен страшно ме изкефи барабаниста-даже повече от предния път когато бяха с Дейв Манчини.В тоя пич имаше ужасен пауър и всичко друго за да е на една сцена с тези музиканти.И Дейв беше израстнал като китарист от последния път когато ги гледах.Били...ми тои изяде хляба на сумати китаристи:-) Тони направи чудеса-особено на солото на пиано.Според мен класата му като пианист е по-висока отколкото като китарист(макарче и на китара е перфектен),но повярвайте ми аз имам критерий както за китара,така и за пиано!!!Ерик Сардинас е голям змей,а за Стив няма смисал да се коментира... Наистина който не е бил на лайфа може само да съжалява и да се моли да дойдат пак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Много много добър концерт. На мен лично ми хареса повече от предишния му тук. Още веднъж - СТРАХОТНО!!! 3 часа Vai и 1 Сардинас. На Сардинас шоуто му беше 99% като предния път. На Вай беше доста различно. Страхотни музиканти, страхотно прекарано време!!! :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Django Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 (Редактирано) Велико беше...направо страхотен концерт цели 4 часа)) И да се похваля подариха ми 2 перца.Едното от Стив Вай и другото е от Били Шийн Бях точно да този който осветяваше сцената и се указа страхотен пич.Типичен американец и ни подари перца.Абе направо нямам думи :guitar: Редактирано Ноември 17, 2005 от Django Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Много зъл концерт! Оста'и всичко друго - китарите мисля да си запазя, ама имам един бас вкъщи, който смятам да не пипам няколко дена, че ще се наскърбявам ....:wow: бтв. в барабаниста наистина имаше много емоция и настроение и типа блъскаше желязно и с много настроение....евала на този момък! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Страхотен концерт!! Шоу от световна класа. Всеки един от музикантите си тежеше на мястото и беше перфектен, както в соловите си, така и в общите изпълнения. До снощи №1 в класацията ми за най-готин концерт на който съм присъствал беше първия концерт на Вай през 2000 г. Е вече фаворит ми е снощния концерт. Около 4 часа шоу - 1 час Ерик Сардинас и 3 часа Стив Вай. Такова зрелище виждам за първи път. Поотделно за всеки един от музикантите няма защо да говоря. Всеки един от тях е от световна величина и ги познаваме от многото албуми в които участват. Приятно съм изненадам от барабаниста Джеръми Колсъм. Невероятна техника и издържливост!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Добре, аз нищо няма да казвам, че ще вземете да ме баннете... Не ми хареса с две думи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Най-накрая и ние да проследим развитието на ~извънземните~,жалко само,че не можем да ги отвлечем,така както те правят с нас. Това е нещо което неможе да се разкаже,радвам се,че бях там! И след тази ~Бъркли-лекция~,вместо да стане обратното днес имам по-голямо желание за свирене от всеки друг път! Поклон! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 :stop: нищо кои знае кво ората излезнаа и си свършиаа работата перферктно всицки западняри го правят така за туи са велики Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Еееееееееее това беше нещо невероятно! Първо оня пич с каубойската шапка Ерик Санчес(Или както е там) ми на пълни душата!И някъв такъв супер ентусиазиран.......много добър!После излезе и Стив Вай и пометоха всичко!И онова с светлинните ефекти беше... Концерта бешее МНОГО ЯК! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 ПРОСТО ГЕНИЙ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 музикален оргазъм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SGEORGE Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Депресияяяя!!! Много ми е зле!!! Тия типове ми изкривиха представите за музиката... Наистина са извънземни!!! И истината е в живото свирене...няма нищо общо с дисковете и телевизията!!! Тия дни може и да успея да се освестя,ама...няма да ми е лесно! Просто невероятен концерт!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts