musicman Отговорено Януари 17, 2012 Отговорено Януари 17, 2012 ^ Гот е, ама да можеше да си кръстиш фолдера да знаеш кой за какво ти е. В миксера пише само folder. ^^ Това с разместването е малко тъпо... щото трябва да пратиш всички тракове в Arrange area-та. После вече можеш да ги подредиш с преместване. Цитирай
misterj Отговорено Януари 17, 2012 Отговорено Януари 17, 2012 (Редактирано) Групирането ясно. Изпращането в Аранжимента пак, но не мога да ги преместя в Енвайромента. Малко кофти ако е така, защото при мен много неща се добавят в процеса на работа - я някой допълнителен бас, я нещо друго и в един момент единият бас на 8ми трак, а другият на майна си райна. Жалко.. Редактирано Януари 17, 2012 от misterj Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 17, 2012 Отговорено Януари 17, 2012 Не е пред мен Лоджика да тествам, но по спомен - влизаш в Environment-a, намираш си трака и му сменяш номера от 15 на 9 примерно (стига на 9 да е фрий). Нещо такова, пробвай, но не очаквай да е особено удобно и полезно... Цитирай
martist Отговорено Януари 17, 2012 Отговорено Януари 17, 2012 (Редактирано) може да си местиш както си пожелаеш каналите в миксера по следният начин: десен бутон върху канала ( бъс) Create Arrange Track това важи само за бУсовете. После в аранж прозореца си подреждаш вичко както си пожелаеш и след това като включиш миксера ще излизат както си ги подредил. Ако ми се налага да добавям тракове: Селектирам трака под който искам да добавя и готово. Така си подреждаш два баса един под друг и т.н. Редактирано Януари 17, 2012 от martist Цитирай
misterj Отговорено Януари 18, 2012 Отговорено Януари 18, 2012 МАртист, за аранжа нямам проблем. Говоря за подредба в миксера. Цитирай
musicman Отговорено Януари 18, 2012 Отговорено Януари 18, 2012 ^ Миксера взима подредбата от аранжа. Цитирай
misterj Отговорено Януари 18, 2012 Отговорено Януари 18, 2012 Така е. Днес го пробвах няколко пъти. Явно съм се бил зомбирал преди, защото каквото и да правех, не се подреждаха в миксера. Пишете по една бира на моя сметка. Цитирай
asek Отговорено Януари 18, 2012 Отговорено Януари 18, 2012 Просто си направи собствен темплейт в Environmenta.После си направи Скриинсетове и така ще имаш много бърз достъп първо до миксер апосле до Environmenta.Аз ползвам Environmenta предимно за бърз достъп до всеки канал който ми трябва и за да миизлгежда всичко по моя начин както искам.Ако не си запознат как да си направиш Environmenta изгледай някое видео в тубата , има много видеа по таиз тема.Ще постна една снимка за да видиш , че не е отлкова трудно http://www60.zippyshare.com/v/14638273/file.html Цитирай
misterj Отговорено Януари 18, 2012 Отговорено Януари 18, 2012 Направил съм си един, но при мен винаги в процеса на работа нещата се променят. Цитирай
peterko Отговорено Март 11, 2012 Отговорено Март 11, 2012 Здравейте възможно ли е в Main Stage 2 да се употребяват 2 и повече клавиатури едновременно насочени към различни канали? искам да ползвам програмата като дръм семплер в едно и също време с клавириста Цитирай
musicman Отговорено Март 12, 2012 Отговорено Март 12, 2012 Може, просто трябва да укажеш кой канал от къде ще взима MIDI и си готов. По подразбиране всеки канал взима от всички MIDI входове. 1 Цитирай
misterj Отговорено Март 13, 2012 Отговорено Март 13, 2012 Трябва ми да обърна фазата на един моно канал. Има ли вграден плъгин в Лоджик, че ослепях да търся? Цитирай
peterko Отговорено Март 13, 2012 Отговорено Март 13, 2012 Някой има ли представа как се мапва в Main Stage 2 Korg Nano pad ??? не го намира като устройство работи само X-Y пад-а но не и бутоните!!! Цитирай
musicman Отговорено Март 15, 2012 Отговорено Март 15, 2012 Задай на канала на който го ползваш да работи с миди входа в който си включил нанопад-а Цитирай
Recommended Posts