Dilian Nedev Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 17 дена след последния пост - :hello: Is anybody home ... The idea past away ... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Предлагам темата да не е вече sticky. Съжалявам, че добрата идея остана само в кръга на планирането, защото може би щеше да е интересно да напишем учебника всички заедно и да се получи нещо стойностно. Цитирай
flash_max Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 хора, имате добри идеи,но аз бих ви предложил да се напражи и диск, с който да обиасните вси4ки ефекти и знания , които имате. тъйкато съм на4инаещ съм доста заинтересован от тази идея,защото има неща,които не можеш да намериш никуде.успех и кусмет ж на4инанието Цитирай
vanhoutei Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 човече,яко е това което си замислил,обаче ти сигурен ли си че можеш да се справиш.аз не те познавам и не знам до колко навътре си с музиката и китарата,специално.Понякога един учител може да ти навреди повече отколкото да ти помогне.Незнам,дано не те обидя.големите китаристи са големи не защото свирят нещо по-сложно от нас .те просто знаят как да го изсвирят!!!!! Цитирай
Aiel Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 (Редактирано) Абре хора , вие знаете ли как се пише учебник? Почва се от А Б В ... Направете в началото речник за термини: примерно Арпеж и обяснете какво е. Това би спестило много нерви, не мислите ли? Редактирано Април 5, 2006 от Aiel Цитирай
vanhoutei Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 споко човек ,важно е всичко да е добре направено.да напишеш школа по китара,и при това добра се изискват не малко труд и нерви Цитирай
emperor Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 [Фанфари ] Хайде да се съберем и да напишем заедно учебник за теорията и ПРАКТИЧЕСКОТО й приложение в китарата. Фокусът да бъде върху това как се прилагат нещата. Защото съм убеден, че едно такова нещо би било много ясно разбираемо и полезно за начинаещите, а и не само. Аз я имам тая идея от известно време - да напиша нещо, което да обяснява основните неща просто, кратко и визуално, като дава връзките между звукореди и хармония и т.н., което мисля, че е най-важното. Така че - аз започвам, и ще качвам по интернет, за да може да се обсъжда и редактира. Ако иска някой да се включи - не съм труден за намиране (е, сега малко по-труден, щото се напих и си загубих телефона в събота ). Туй то. ицката,както винаги е гениален.но по-добре записваите,издаваите и оставете писането на книги.важното е да има жииииицииииииии Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица! Цитирай
roadrunner Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 ПОДКРЕПЯМ!!!ЗВУ4И МНОО ДОБРЕ А И МИСЛА 4Е 6ТЕ СЕ СПРАВИМ ТЪИ КАТО СЕКИ ЗНАЕ НЕ6ТИ4КО ПОВЕ4Е ОТ ДРУГИЯ И ТАКА 6ТЕ СЪЗДАДЕМЕ ЕДИМ МНОО ДОБЪР ПРОЕКТ Цитирай
golemana Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Браво колеги,прекрасна идея,но трябват и дела!Засега всичко остава в сферата на мечтите и добрите пожелания!Успех.!!!Ще помогна с квото мога!!! Цитирай
Spoocter Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 като я напишете първото копие е за мене с афтограф :read: Цитирай
mmanson Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 хахахаа поредната идея останала в мечтите ни Цитирай
Rammstein Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 (Редактирано) А бе ,вадиш школа за китара и преписваме яко (поне на някои хора ще им е безплатно тази школа) Редактирано Юли 25, 2006 от Rammstein Цитирай
Recommended Posts