musicman Отговорено Ноември 15, 2005 Автор Отговорено Ноември 15, 2005 Е не е толкова лесно Ако имаше изход вероятно нямаше да ви занимавам А и то бива, бива шум ама това е ШУМ!!! Идеята е, че искам да подавам един и същи сигнал на кубето и компютъра. Или почти един и същ. Цитирай
trektor Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Идеята е, че искам да подавам един и същи сигнал на кубето и компютъра. Или почти един и същ. такаа за Y- кабел си чувал нали ? Идеята е таква китарка > ефекти , процесори и тн > Y кабел >изход А в миксера и респективно в компютъра (ако правилно съм разбрал) ; изход Б в кубето . при това положение ще имаш 100% еднакъв сигнал и в кубето и в миксера . И още нещо - бъди сигурен че ще ти трябва допълнителен усилвател преди да влезнеш в миксера или amp/speaker симулатор или нещо такова да ти дигне звука на китарата. Щото ако мислиш да я усилваш от миксера само ще си създадеш илишен клип на сигнала и за записи забрави. Миксера е за балнсиране на общата картина а не за усилване на сигналите ( освен ако не искаш да постигнеш ефект ала Джош Уинк във музиката си ) ама ти тва го знаеш де . Аз сега в момента баш така свитря щото ми изгоря усилвателя и докато не си купя нов ще записвам ама нанай си . Поне идейки мога да нахвърлям.. А преди време да ти кажа съм експериментирал с 1 китара в 6 канала на миксера именно по този начин с Y кабели от което се обедих че няма много полза, но пък се получиха някои интересни прозвучавания. И накрая ще ти кажа че ти препоръчвам основните ти изходи на миксера ( L R ) да влизат в системата ти за прослушване ( дали ще са активни монитори, усилвател и монитори , стерео уредба или квото там имаш / хей и една ригонда си бяхме пригодили на времето дет викат хората сиромах човек жив дявол/ ) , а компютъра да вържеш на онези там входове тето пише tape / adat / record или нещо си (за тва беше добре да ни кажеш къв е миксера) ако ще запиваш на него. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Имаш ли нискоомен вход на кубето? Цитирай
musicman Отговорено Ноември 15, 2005 Автор Отговорено Ноември 15, 2005 @trektor точно това е решението!!! Ще си купя у кабел !!! Някой знае ли къде се продават или да се обаждам на Н-Аудио Много ти благодаря за идеята! Цитирай
musicman Отговорено Ноември 15, 2005 Автор Отговорено Ноември 15, 2005 Имаш ли нискоомен вход на кубето? имам 2 входа ама е се тая - бръмчи та се нетрае Цитирай
Recommended Posts