Jump to content
Българският форум за музиканти

trektor

новаци
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно trektor

  • Рожден ден 10/30/1979

Previous Fields

  • Инструмент
    ВСЯКАКВИ

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

trektor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. брат чак сега го видях тва съобщение... предишно такова въобще не съ...

  2. писах ти съобщение, нз дали си го получил.

    ако не си,

    пиши ми на скайп: schism216

    пoздрави :)

  3. здрасти не звъннах за нещата миналата седмица .... изскочиха ми разни ангажименти - да са им честити на новите собственици. Но пък сега докато рових във форума да търся темата ти видях, че търсиш хора за проекта си. Дали намери някой? От около година - две се изявявам и като басист, но ще ти се представя по- подробно, ако все още не си намерил с кой да умуваш над музиката ;).

  4. Да изкажа благодарности на Феникс за съветите и изкъртеното видео от подписса му
  5. ....да де то т'ва е ясно . Относно търсачката - жалко ... и аз си мислех, че е някъде там проблема. Все пак се надявах да има начин да се пуснат трибуквия... Благодаря за отговорите и наздраве!
  6. И какво стана сега .... Глас народен - глас в пустиня! ХАЙДЕ поне някой от модовете да отговори. Иначе тази секция от форума е напълно излишна. На предложението от колегата @gorer също никой не отговаря. Какво става?
  7. Така... искам да предложа, ограничението в търсачката за дума по-къса от четри букви да се премахне, ако е възможно. Доста неудобно идва с тази опция. Например - решавам да намеря всички обяви за бас в 'купувам - продавам' , или хор в раздел "вокали " , или в "теория и композиране" и ... познайте : "станала е грешка ......думата е по - къса от 4 символа и тн..". Обикновено съставям комбинация от думи, или и подобни финтове, за да намеря тема за четене, но има случаи в които това е невъзможно поради гореспоменатото ограничение. Моля ви премахнете го защото в българския език съществуват думи с по три букви, пряко свързани с музиката, които при все това се използват често във форума.
  8. Здраввейте Ей разгледах я тая старт - страница и не можах да повярвам, че при Бг пънк/ска групи липсва http://kokoshaglava.hit.bg/ - моля добавете я незабавно че е срамота направо!
  9. Тая мацка малко мяза на Зона Замфирова :inlove: Наздраве момци не е лоша баладата
  10. Аааааа :twisted: :twisted: Бях забравил тръпката от готин DEATH METALLLL Направо гази....
  11. @tupoto kopele благодаря за препратката. Наистина е полезна... Благодаря и на г-н Тончев за хубавата статия. А колкото до намирането на кусури -- винаги ще има такива хора... Що им се връзвате?.. Малките дребни човечета които все гледат в паничката на батко и после тихичко и тайно си шушукат зад гърба му . Внимание Хлебарки!-- не слизайте на тяхното ниво! И една формула за успех от мен : + = :wow: :evil: :wall: --- ГРЕШНО! :violin: :guitar: + :inlove: x = :green: :green: --- ВЯРНО!
  12. Благодаря Евтиме и аз тъкмо се сетих това да предложа. А даже може и да не са само лютиери а и всякакви майстори които се занимават в сферата на музиката и музикалните инструменти...
  13. Направо към темата - къде в софия (е може и не само) има майстор който се занимава с електрически китари и басове. Ама да е добър (изпробван) Имам тук няколко инструмента дето имат нужда от инспекция и корекции. Ако знаете моля пишете ....
  14. Всеки от нас в един или друг момент се е сблъсквал с проблема на нежеланите шумове които излизат от китарата и за това реших да ви попитам кой как ги разкарва. Аз например ако ще записвам отивам в друга стая където всякакви телефони колони ,телвизори и други са изключени от мрежата (за целта имам един кабел дето мога да си опаша къщата). Но ако само ще си репетирам е достатъчно да се дръпна на 3/4 метра в страни от монитора на компа и от колоните и готово или понякога като ме мързи да се дигна от стола само се обръщам с гръб. Интересно ми е още, дали някой от Майсторите на Домашната Спойка ( или направи си сам по схеми в интернет и не само ) е пробвал ето тези методи: http://www.neelyguitars.com/Pickups.html ......... П.С.: ако някой вече е пускал темата за обсъждане моля да ме извините...
  15. trektor

    7мата струна ...

    хмм.. хитро! така дори и да има разлика ще е трудно доловима...Браво колега
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.