рахата Отговорено Март 26, 2012 Share Отговорено Март 26, 2012 Това направо си е произведение на изкуството... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Март 26, 2012 Share Отговорено Март 26, 2012 Мммм, красутъ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Март 27, 2012 Share Отговорено Март 27, 2012 (Редактирано) Снимките много готини, ама се изкефих много и на клиповете от Франкфурт! Чакаме още, ей! Още веднъж огромно браво! Само се притеснявам да не те отмъкне някой индустриален гигант Редактирано Март 27, 2012 от liquid_death 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Март 27, 2012 Share Отговорено Март 27, 2012 Като клипове имам само това +- още 2... Коцето ще пуска от тука натам. А да знаете индустриалните гиганти се изложиха тая година (поне при басовете)... Казвам ви освен KD и 1-2 други лютиерски китари ,всичкото друго беше от свеж, хрупкав, буков паркет като тоя на майка ми у Кюстендил. А на звук повечето го беха докарали доста неопитно и бучащо с бюджетни адаптери и електроника. С една дума специално на това изложение, като чели се наблягаше повече на software измишльотините за китарен и басов звук. Всякакви бръмчащи бучащи ,бълбукащи и говорещи настъпи сапунерки...Светещи като гъза на Дарт Вейдър. А с истинското дърво , хубави адаптери и прецизна изработка, можеха да се похвалят само 2-3 щанда, един от които с гордост мога да ви споделя , че беше Новозагорски. На бай ти Коц....! 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Март 27, 2012 Share Отговорено Март 27, 2012 ^ Брях, тос ш'са върни ся 100 кила и ш'ми са надува. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Март 28, 2012 Share Отговорено Март 28, 2012 Той да се върне само и бързо ше гу отслабна ... има седмак да праи, и ич да не ме се праи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Март 28, 2012 Автор Share Отговорено Март 28, 2012 (Редактирано) Ехаааа, благодаря за коментарите, добрите думи и за клиповете ! Много се зарадвах на Жорката и готината му приятелка, които съвсем изненадващо се появиха отнякъде. Добре, че на билетите пише имената, та не успях да се изложа с куцият си английски. Благодаря ти, Жорка, че посетихте щанда ми и че си побъбрихме макар и малко! Изложението е събитите, което препоръчвам на всеки, който има някакви по-сериозни намерения с дейността си. Сверяването на часовника и поглед от по-високо на търговските тендеции е важен момент във всяко начинание. Официалните статистики и маркетинговите информации за даден пазар могат да бъдат много верни , но в същото време и много заблуждаващи. Точно на такива форуми се вижда, кой къде е и какво трябва да се прави. Пожелавам на всеки да отиде и да опита. За всеки влак си има пътници, както и много пътници чакащи за своят влак. Има доста снимки, но не са у мен още. Когато ги взема, ще ги постна. Има и няколко много интересни клипчета, но и те не са у мен. п.п. Трендфилееее (Механик), пак си заслужи една солидна доза лихви, които се начислявата във вид на чакане за седмака. Сега ще сложа малко Амониева селитра до телцето на китарката и ще чакам да поникне арчтопец, че после да може да тури и гриф, ако е пораснала и оная Яворова клонка в гората. ...и няма да ми викаш дибел, чуаши!!! Герге, ти си с предмиство, мале. За теб и 8-ца ще направя. Редактирано Март 28, 2012 от BassTraffic Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Март 28, 2012 Share Отговорено Март 28, 2012 (Редактирано) ^ Как да не обичаш такову животнУ ...айряна е от мене! Ти се стегай в кръста драги ми Смехурко, че баба Цоцолана е замислила пак една игра Редактирано Март 28, 2012 от Георги Тотев Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Април 11, 2012 Автор Share Отговорено Април 11, 2012 От доста време не съм поствал снимки на ремонти или на някои засукани техники за ремонтиране на китарки, но просто нещата се повтарят -отлепени ФБорди, счупени глави все неща, които съм показвал преди в темата. Сега работя по някой нови проекти, които ще покажа като ги завърша, а до тогава - малко инфо от Musikmesse 2012. Подредих снимките и видеото, което успях да направя и половината от всичко това изглежда така: Щанда преди да наредим инструментитие: И щанда след това: http://www.youtube.com/watch?v=4pil-b-rW7Q&context=C4600ac9ADvjVQa1PpcFMm7ph1wBL3eAFM78-zdlJ9lArfwzXrs5k= Пълната сага и всички снимки в последователност от пътуването, до първият ден на изложението, както и за сега единственият видеоклип са тук: http://kdbasses.com/...146.html#msg146 Има още доста клипове, но все не ми остава време да се занимая и с тях. Съвсем скоро ще ги публикувам. Ами,....туй то! Всяко чудо за четири дни 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Април 11, 2012 Share Отговорено Април 11, 2012 (Редактирано) Чакаме още материал Няма да се разминеш само с толкова п.с. Много готин щанд!Само от снимката ми се прииска да грабна нещо и да тествам, пък камо ли наживо! Редактирано Април 11, 2012 от liquid_death 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muryo Отговорено Април 14, 2012 Share Отговорено Април 14, 2012 най сетне и аз да поразгледам малко снимки ..коце да си жив и здрав и винаги да радваш хората с своите неща както радваш мен.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Април 14, 2012 Share Отговорено Април 14, 2012 Ето бре 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Април 15, 2012 Share Отговорено Април 15, 2012 Изгледах клипчетата ! Наистина уникална работа.А и гледам интересуват се хората .Само така.Това е начина да се пробие - с труд и упорство 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ПРОФЕСОРА Отговорено Октомври 2, 2012 Share Отговорено Октомври 2, 2012 (Редактирано) Хиляди благодарности на Коцето, чието творение е този великолепен инструмент! Може да проследите историята му в някои от началните страници на този пост. Редактирано Октомври 2, 2012 от ПРОФЕСОРА 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muryo Отговорено Октомври 2, 2012 Share Отговорено Октомври 2, 2012 Страхотно изглежда .. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts