Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Снимките много готини, ама се изкефих много и на клиповете от Франкфурт!

Чакаме още, ей!

Още веднъж огромно браво!

Само се притеснявам да не те отмъкне някой индустриален гигант :ph34r:

Редактирано от liquid_death
Отговорено

Като клипове имам само това +- още 2... Коцето ще пуска от тука натам. А да знаете индустриалните гиганти се изложиха тая година (поне при басовете)... Казвам ви освен KD и 1-2 други лютиерски китари ,всичкото друго беше от свеж, хрупкав, буков паркет като тоя на майка ми у Кюстендил. А на звук повечето го беха докарали доста неопитно и бучащо с бюджетни адаптери и електроника. С една дума специално на това изложение, като чели се наблягаше повече на software измишльотините за китарен и басов звук. Всякакви бръмчащи бучащи ,бълбукащи и говорещи настъпи сапунерки...Светещи като гъза на Дарт Вейдър. А с истинското дърво , хубави адаптери и прецизна изработка, можеха да се похвалят само 2-3 щанда, един от които с гордост мога да ви споделя , че беше Новозагорски. На бай ти Коц....!

Отговорено (Редактирано)

Ехаааа, благодаря за коментарите, добрите думи и за клиповете :blush: !

Много се зарадвах на Жорката и готината му приятелка, които съвсем изненадващо се появиха отнякъде. Добре, че на билетите пише имената, та не успях да се изложа с куцият си английски. Благодаря ти, Жорка, че посетихте щанда ми и че си побъбрихме макар и малко!

Изложението е събитите, което препоръчвам на всеки, който има някакви по-сериозни намерения с дейността си. Сверяването на часовника и поглед от по-високо на търговските тендеции е важен момент във всяко начинание. Официалните статистики и маркетинговите информации за даден пазар могат да бъдат много верни , но в същото време и много заблуждаващи. Точно на такива форуми се вижда, кой къде е и какво трябва да се прави. Пожелавам на всеки да отиде и да опита. За всеки влак си има пътници, както и много пътници чакащи за своят влак.

Има доста снимки, но не са у мен още. Когато ги взема, ще ги постна. Има и няколко много интересни клипчета, но и те не са у мен.

п.п. Трендфилееее (Механик), пак си заслужи една солидна доза лихви, които се начислявата във вид на чакане за седмака. Сега ще сложа малко Амониева селитра до телцето на китарката и ще чакам да поникне арчтопец, че после да може да тури и гриф, ако е пораснала и оная Яворова клонка в гората. ...и няма да ми викаш дибел, чуаши!!!

Герге, ти си с предмиство, мале. За теб и 8-ца ще направя.

Редактирано от BassTraffic
Отговорено (Редактирано)

^ Как да не обичаш такову животнУ ...айряна е от мене! Ти се стегай в кръста драги ми Смехурко, че баба Цоцолана е замислила пак една игра :)

Редактирано от Георги Тотев
  • 2 weeks later...
Отговорено

От доста време не съм поствал снимки на ремонти или на някои засукани техники за ремонтиране на китарки, но просто нещата се повтарят -отлепени ФБорди, счупени глави все неща, които съм показвал преди в темата. Сега работя по някой нови проекти, които ще покажа като ги завърша, а до тогава - малко инфо от Musikmesse 2012. Подредих снимките и видеото, което успях да направя и половината от всичко това изглежда така:

Щанда преди да наредим инструментитие:

dscf3893c.jpg

И щанда след това:

dscf3904e.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=4pil-b-rW7Q&context=C4600ac9ADvjVQa1PpcFMm7ph1wBL3eAFM78-zdlJ9lArfwzXrs5k=

Пълната сага и всички снимки в последователност от пътуването, до първият ден на изложението, както и за сега единственият видеоклип са тук: http://kdbasses.com/...146.html#msg146

Има още доста клипове, но все не ми остава време да се занимая и с тях. Съвсем скоро ще ги публикувам.

Ами,....туй то! Всяко чудо за четири дни :metalist:

Отговорено (Редактирано)

Чакаме още материал :) Няма да се разминеш само с толкова :metalist:

п.с. Много готин щанд!Само от снимката ми се прииска да грабна нещо и да тествам, пък камо ли наживо!

Редактирано от liquid_death
Отговорено

най сетне и аз да поразгледам малко снимки ..коце да си жив и здрав и винаги да радваш хората с своите неща както радваш мен..

Отговорено

Изгледах клипчетата ! Наистина уникална работа.А и гледам интересуват се хората .Само така.Това е начина да се пробие - с труд и упорство

• 5 months later...
Отговорено (Редактирано)

557886_3550675174087_1593366439_n.jpg

536567_3550675294090_1419449763_n.jpg

486628_3550675374092_1366396038_n.jpg

552110_3550675534096_434965426_n.jpg

540374_3076798327462_804773852_n.jpg

Хиляди благодарности на Коцето, чието творение е този великолепен инструмент!

Може да проследите историята му в някои от началните страници на този пост.

Редактирано от ПРОФЕСОРА