Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Коце, китарката цепи пространствено-времевия континиум и кара очичките да излизат от орбитите си с тия хамелеонски номера! :blink::D:thx:

А относно пикгардчето, дето си показал по-горе, да спомена на аудиторията, че го виях онзи ден като си взимах китарата и мога да кажа, че на живо е още по-ефектно! :ok:

П.П. Само не разбрах защо е толкова дълъг този канал откъм струнника и за какво е...?

Редактирано от dandilov
Отговорено

Абе, младеж! Я си освети лицето и тогава да си говорим...., че от тая качулка нищо се не види! Що се криеш, заради празника ли?

............

Отговорено

Машалла аферим ашколсун евала браво да живей бене салюти и т.н. :)

Това с клена изглежда отлично. Чак ще зема да си поръчам някой страт да му се не види и за всеобщо учудване.

Какви са тези прокрадващи се слова по-горе за "чакам си акустичната"? Да не е започнало производство на акустични китари? :)

Отговорено

Ники, няма акустични наченки в моята дейност, освен диагнозата - "Прогресивна акустизация на камерата над очите".

Тъй то... :whistle:

Иначе Герги (ТотеФ) иска подарък за 2013-та, една кухарка направена от "специални" мат'риали (само ние си знаем за тях), които се надяваме Китайците да изобретят до тогава.

Отговорено

Ш-ш-ш-т-т бре! Харалампи, ша са караме! Тая идея съм я пуснал вече в Патентното ведемоство да го патентоваме. Трай ся, че верно китайците куту надушат и ша са напълни с еФтини копия!

Поздрави!

Герги

П.П. да взема и аз да си поръчам едно стратче а?

Отговорено

Тоя пикгард има отредено място за миди адаптер ли?

Тоя пикгард е на моя китара. Искам да кажа, че не мога да си позная китарата като саунд, а визията е без коментар.

Коцето просто рулира ! :godbless:

Отговорено

...ебахти разкошния пикгард да го е.. :cheers2:

Адаш, на мен ми идва пък да възкликна - Да се е*а, за дето продадох цял топ от същият материал!