Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Пичове, позволявам да ми завиждате. :thumbup: Не мога да повярвам, че тази китара ще е моя. (между другото ви казвам на ухо, че ако разберете цената, за която беше извършена тази операция на вътрешните органи и съживяването на това същество, наречено ''Моята китарка'', ще изявите голямо и неистово желание вашите китари непременно да бъдат прегледани от този ''чичо доктор'' - адаша :cheers2: . Давам гаранция за предстоящите операции от мое и позволявам си, от негово име. И още веднъж -- ПОЗВОЛЯВАМ ДА МИ ЗАВИЖДАТЕ! :yahoo::(

 

П.П. Благодаря на всички за добрите отзиви и най-вече на адаша. Ще се постарая да кача семпъл да я чуете като звук (щото да знаете, че най-добре свиря на бутилка) :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Г-н Димитров определено е свършил всичко посочено и много повече. Наистина красива китара но си има една приказка - от пръдня боя не става. Мястото под бриджа, което е без фурнир, изнервя много :( Сичко друго е на 6

 

Привет! Казвам Костадин. Считам това за официално запознанство с цел да разчупим черупката и студенината на официалните разговори, и директно минавам на ти (ако ми е позволено все пак :cheers2: ).

Да така е, прав си. Малко дразни тапата на флойда, но все пак целите на това упражнение бяха единствено и само звуково стабилизиране на китарата. Между другото тази тапа изобщо не влизаше в предварителният план. Аз подех инициативата да се направи по-стабилна.

Всъщност крайният продукт (визията му) се определя от вкуса на клиента, предпочитанията му и най-вече: "Има ли финансова криза в семейният бюджет?". Има разумни компромиси, които при всички положения трябва да се допуснат. По-добре визуален компромис, отколкото технически - калпав материал например.

 

 

К. Димитров

Редактирано от BassTraffic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да си кажа думата;Освен талпата, много зле са тези "тенекии" около адапторите.Едни кремави, пластмасови ще седят много по-добре...Също така и пикгарда; ако е бял или черен ще се откроява повече,което ще придаде по-сериозен външен вид...Може да ме обвинявате в липса на чувство за хумор, обаче това си е лично мое мнение с което не целя да обременявам никого...За майсторлъка и от мен 6. :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз мога да ти кажа, че тенекиите аколо адаптерите си седят прекрасно, тъй като адаптерите не са с метални капачки. Ако бяха с, щеше да е грозно, но така много добре подчертават никела на бриджа :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеална е станала за това което дава като възможности! Просто евалата!

Честито и със много свирня!

 

Относно думата на rockozaurus... тии недей да му береш кусури на изработката. Точно щото е никел е яко и "модернизира" малко общия вид. Тука не е за винтидж детайли.

 

Аз още си събирам кинтите за китарата която ще си правя при KD!

 

Поздрави!

Дан

Редактирано от Daniel_V
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се, че всеки има право на лично мнение и ще се радвам то да бъде споделено тук в темата :offtopic-001: .

...то тази тема всъщност е и за това.

 

К. Димитров

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли те/ви радват моите лични мнения по въпроса за някои ''произведения'', но това е положението - мнение, можеш ли да го подминеш?!

Генчо, някои хора се дразнят, имай го предвид следващият път, когато решиш, че искаш да чуеш

чуждо мнение...пък и с моя подход...абе ти си знаеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре или в други ден ще се опитам да кача семпли да я чуете. Изкам да кажа ,че смених два вида струни и в момента почти звучи като китарата на Джими Пейдж/сигурно не ми вярвате, но е така/.

Много Ви моля не пишете глупости и не се заяждайте защото форума не е за това.А относно темата,отговорете си,защо жена не се люби на площад и ще разберете защо ви казвам да не говорите глупости.

Поздрави на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще изчакам още ден, два, адаша да пусне някой друг семпъл (ако му се занимава де) и си мисля, че това ще е достатъчно, за да се продължи нататък по темата със снимки, на една друга китара, която е вече завършена. Китара, която преди да дойде при мен е била закована на стената с 3 големи пирона като украса в заведение и след това напълно възстановена, и леко променена.

 

К. Димитров

Редактирано от BassTraffic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз чакам с нетърпение да видим този ремонт, цвета и надписа, ако ще го има... :thumbs_up::greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.