dandilov Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 (Редактирано) Коце, китарката цепи пространствено-времевия континиум и кара очичките да излизат от орбитите си с тия хамелеонски номера! А относно пикгардчето, дето си показал по-горе, да спомена на аудиторията, че го виях онзи ден като си взимах китарата и мога да кажа, че на живо е още по-ефектно! П.П. Само не разбрах защо е толкова дълъг този канал откъм струнника и за какво е...? Редактирано Февруари 1, 2011 от dandilov Цитирай
muzicantini Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Тоя пикгард има отредено място за миди адаптер ли? Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 1, 2011 Автор Отговорено Февруари 1, 2011 Да, да, за Миди е . Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Малеее,жестоко изглежда пикгарда!Сега започнах да се чудя, защо изобщо правят пластмасови? Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Бравос, Другарю! И за китаЛката, и за дървениите! А сега бегом марш към дъската за рисуване, че работа НИ чака! Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 2, 2011 Автор Отговорено Февруари 2, 2011 Абе, младеж! Я си освети лицето и тогава да си говорим...., че от тая качулка нищо се не види! Що се криеш, заради празника ли? ............ Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Чувствам, че тия дни ще имаш проблем с достъпа до този форум, чиче... Кой каза злоупотреба със служебно положение? Цитирай
synchu Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Машалла аферим ашколсун евала браво да живей бене салюти и т.н. Това с клена изглежда отлично. Чак ще зема да си поръчам някой страт да му се не види и за всеобщо учудване. Какви са тези прокрадващи се слова по-горе за "чакам си акустичната"? Да не е започнало производство на акустични китари? Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 2, 2011 Автор Отговорено Февруари 2, 2011 Ники, няма акустични наченки в моята дейност, освен диагнозата - "Прогресивна акустизация на камерата над очите". Тъй то... Иначе Герги (ТотеФ) иска подарък за 2013-та, една кухарка направена от "специални" мат'риали (само ние си знаем за тях), които се надяваме Китайците да изобретят до тогава. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Ш-ш-ш-т-т бре! Харалампи, ша са караме! Тая идея съм я пуснал вече в Патентното ведемоство да го патентоваме. Трай ся, че верно китайците куту надушат и ша са напълни с еФтини копия! Поздрави! Герги П.П. да взема и аз да си поръчам едно стратче а? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Ебахти плагиатите, човек да не си пожелае нещо и сички му гу искат...! А-а-аа-!!! Ей, TREEФ(h)UN(t)E®, честит празник ба, серси! ...и, дупе да тий яку! Цитирай
bassguitar Отговорено Февруари 4, 2011 Отговорено Февруари 4, 2011 Тоя пикгард има отредено място за миди адаптер ли? Тоя пикгард е на моя китара. Искам да кажа, че не мога да си позная китарата като саунд, а визията е без коментар. Коцето просто рулира ! Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Като видях тоя пикгард и направо ми дойде да възкликна: ебахти разкошния пикгард да го е.. Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 8, 2011 Автор Отговорено Февруари 8, 2011 ...ебахти разкошния пикгард да го е.. Адаш, на мен ми идва пък да възкликна - Да се е*а, за дето продадох цял топ от същият материал! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 ^ Аве, аз и без туй нямам работа Цитирай
Recommended Posts