EAmechaniX Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 Не му давайте да пие на тоа, щото като дръпне две коли от различни каси му става зуенце и топеца го лепва отзад на гърбеца. Не ми се мисли к'во ше стане, ако пие гроздов сок... Само торти за него и в най-лошия случай, чушмяна удъ, щото от минералната получава газове поради липсата на витамини, следствие на озонирането. пп You are elephucking! Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 24, 2010 Автор Отговорено Март 24, 2010 ^Мите, за пореден път издаваш тайни, гад с гад такава, мухоморка кисела, чорап скъсан такъв ... I am not elephucked...yet ......... Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 А бе, yet-неYET, може и да се класираш, както си траеш така... Траеш си например и за една интересна пратка от РусИ ( хиляди благодарности на Baby Thomas за оказаната помощ и съдействие!!!), съдържаща конспиративни агитационни материали, под формата на струнник! Агитират така - "Купете си Hipshot, купете си Hipshot!" ... Цитирай
fLiSk Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Да бе, какво стана с таз подпалка ? Айде че в Тангра в Сливен ако знаете каква голяма камина имааа Ще събере и тъз цепеница и другата че и за още ще има място Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 31, 2010 Автор Отговорено Март 31, 2010 АнтоNEO, мале, мерси за струнника! Много му се радвам и ще ми бъде от полза. ...на какво се дължи казваш този жест, ей така без повод ? П.П. Струнника е наистина корава машинка. Hipshot ме изненадаха много приятно. Ще му замяза на басягата...а за снимките има време, нека има какво да снимам. К. Димитров Цитирай
Telerig Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Валери, ръцете горе - снимките или живота. Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 2, 2010 Автор Отговорено Април 2, 2010 Адаш, стреляй! ...стреляй то и без това файдъ няма..... .......... Цитирай
the_5th Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Ейй. Тука стана като "the last airbender" , дето по два месеца чаках серия и проверявах всеки ден по 3 пъти... Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 9, 2010 Автор Отговорено Април 9, 2010 (Редактирано) Виновен! Така е, замотах се с ъпдейта на темата, но последните няколко седмици ми бяха ангажирани с поредното досадно местене на ателието ми. За щастие всичко приключи в понеделник, тази седмица. Сега има много за наваксване и използвам случая публично да се извиня на всички, които бавя и забавих, простете другари! К. Димитров Редактирано Април 9, 2010 от BassTraffic Цитирай
Telerig Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Айде честито да е новото помещение - да върви леко и да е хаирлия работата! Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 9, 2010 Автор Отговорено Април 9, 2010 Благодаря Адаш! Почерпката е задължителна и то не еднократно, така че само посмей да минеш покрай Нова Загора без да се обадиш, че да видиш садизъм тогава. ........... Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Господин Димитров! Ха да Ви е честито новото помещенийце! Много хубави и добре звучащи китари да излязат оттам! Дотук с добрата. Град Габрово Ви е изпратил призовка от доста време, а от Вашата особа ни вест, ни кост. Фенклуба Ви става все по - тртудно контролируем, всички пекат тортички и заради тази работа брашното в града свърши. Както и яйцата и захарта. Ако не вземете спешни мерки по Вашето идване в града с цел укротяване на масите ще бъде обявено бедствено положение. Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 10, 2010 Автор Отговорено Април 10, 2010 ^ Абе как Господин бе, Костадин се казвам Благодарско за пожеланията, а за хранително- вкусово-сладкарската криза...чак сега научавам. То ако знаех до сега да бях долетял да му се невиди... ...... Цитирай
BloodMetall Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 А може ли да попитам г-н. К.Димитров, китара с гриф Bolt on , може ли да стане set-neck? Цитирай
Recommended Posts